Jump to content

Net Framework .


lordx

Recommended Posts

Microsoft NET Framework 2.0 yazılımını katılımsız kurulum CD sine entegre etmeye çalışıyorum. nLite Addon Maker ile Cab dosyasını hazırladım. Sessiz kurulum parametresi olarak, /q:a /c:"install.exe /qb" giriyorum. Cab dosyası oluşuyor. Wİndows XP dosyasına nLite ile entegre de oluyor. Sanal makinede kurulum gerçekleşiyor. Hiç bir hata uyarısı almıyorum. Ancak kurulum bittikten sonra Program ekle kaldır kısmında Microsoft Net Framework Client 1.0 şeklinde bir program görünüyor.

Bu durumda NET Framework kurulumu gerçekleşmemiş mi oluyor, yoksa girdiğim parametre yanlış mı ?

Lütfen mevzuyu bilen bir arkadaşın yardımını rica ediyorum.

Saygılar.

Link to comment
Share on other sites

ntfx forumda var katılımsızı nlite adon maker ile paketlersen katılımsızı yenıden parametre eklemene gerek yok

eğer sıfırdan hazırlmaka ıstıyorsan ozamana flexnet ile repack yapacaksın

Üstad,

İlginiz için teşekkürler. Dediğiniz gibi forumda bir ara Cab haline getirlmiş NET Framework 2.0 vardı. Ancak Link ölü. Ben de bu mevzuları yeni öğreniyorum. Söylediklerinizi uygulayabilecek bilgim yok. Değişik forumlardan yaptığım araştırmalar neticesinde nLite addon Maker ile cab dosyası hazırlamayı öğrendim. Çok ta basit bir işlemmiş.Bütün mesele sessiz kurulum Parametrelerin, bulmakta. USSF adlı program ile kullandığım bazı programların parametrelerini buluyorum. Ancak, NET Framework 2.0 a ait parametreyi vermiyor. Ben de Google'da arayıp yukarıda yazdığım parametreyi buldum. Yükleme esnasında ve sanal makinede hata vermiyor. Ancak Program ekle kaldır bölümünde "NET Framework 2.0" olarak görünmüyor. Bu defa Programı updateleri ile birlikte cab yapıp deneyeceğim.

Aslında ATİ ekran kartı düncellemesini NET Framework 2.0 olmadan kurmak mümkün değil. Kurmaya kalktığınızda "Net Ftamework 2.0" uyarısı veriyordu. ATI yi de cab yapıp entegre ettim. C:\ içerisine ATİ adında bir dosya atmış. Ancak "setup" dediğimde ingilizce olaraka bir uyarı yazısı çıkyor. İçerisinde ağırlıklı olarak "Hardware" den bahsediyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

lordx arkadaşa katılıyorum.

arkadaşımızın söylediğii gibi ben de sadece Net Framework 2.0 ı xp cd me eklemek istiyorum.

katılımsız kurulum parametresi konusunda lütfen yardımcı olun bize bulmuyor programlar parametreleri

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...