Jump to content

Monopoly Dünya Şehirleri


baron11

Recommended Posts

Monopoly'de yer alacak 22 şehir www.monopoly.com adresi üzerinden yapılan oylama ile belirleniyor. 28 Şubat tarihinde sona erecek oylama sonunda İstanbul'u Oyun alanındaki şehirlerden biri olarak görmek için tüm Türkiye her gün oylamaya katılmaya davet ediliyor!

Oyuncak devi Hasbro, Monopoly'nin yeni versiyonu "Monopoly Dünya Şehirleri" oyununda yer alacak 22 şehri seçmek üzere bir oylama başlattı. 68 şehrin aday gösterildiği oylama 28 Şubat tarihinde sona erecek. Oylama sonunda en fazla oyu alan 22 şehir, 2008 sonbaharında tüm dünyada satışa sunulacak bu özel versiyonda yer almaya hak kazanacak.

22 Ocak tarihinde tüm dünyadan katılımcılar www.monopoly.com sitesini ziyaret ederek oylarıyla şehirleri belirlemeye başladı. 28 Şubat'a kadar sürecek oylamada bir kişi, her gün, 10 ayrı şehir için oy kullanabilecek.

En çok oy alan 20 şehir, Monopoly'nin yeni versiyonu için seçilen ilk şehirler olma hakkını kazanırken oyuna dahil olacak son 2 şehir ise farklı bir oylama ile belirlenecek. Bu son iki yer için dünyadaki tüm şehirleri aday göstermek mümkün olacak, yani İzmir veya Antalya'nın en az İstanbul kadar şansı olabilecek. "Monopoly Dünya Şehirleri"nde yer almak üzere en çok önerilen 20 joker şehir arasında 29 Şubat'ta başlayıp 9 Mart'ta sona erecek yeni bir oylama yapılacak. Bu oylama sonucunda oyuna dahil olacak son 2 şehir de belirlenmiş olacak.

70 yıldan fazla bir zamandır Monopoly oyununda her şehirdeki en önemli merkezler bulunuyor. Şimdi ise Hasbro, Monopoly sevenleri kendi şehirlerini bu yeni versiyona taşımak için oy vermeye davet ediyor. Oylama sonucunda belirlenecek sürpriz şehirler Ağustos 2008'de açıklanacak ve "Monopoly Dünya Şehirleri" Sonbahar 2008'de satışa sunulacak.Gelin DÜNYA'NIN EN ÇOK SATAN OYUNU'NDA

İSTANBULUMUZDAbulunsun.Hergün oy verelim

TÜRKÇE LİNKİ: http://www.monopolyworldvote.com/tr_TR/world

Üst konu yaparsanız sevinirim...Tüm dünya görsün Türkleri...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...