Jump to content

Film Fragmanları Önce Youtube'da


tarihogretmeni

Recommended Posts

recoivocv9.jpg

Türk sineması arka arkaya yeni ürünler ortaya koyarken filmlerin tanıtımı için ''internet''i sıkça kullanıyor. ''A.R.O.G'', ''Recep İvedik'' derken birçok yeni film tanıtımlarını, fragmanlarını Youtube'a göndererek yapmaya başladı.

Cem Yılmaz'ın "Bir Yontma Taş Devri Filmi", "A.R.O.G"'un 3 dakikalık fragmanının Youtube'da gördüğü yoğun ilgi, Türk sinemasının dikkatini internete yöneltti.

İzle:

"Recep İvedik"

Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik" filminin fragmanı da internette izlenme rekoru kırma yolunda ilerliyor. 22 şubatta vizyona girecek filmin fragmanı sadece Youtube'la da sınırlı kalmayarak yerli sitelerde de yayımlandı.

İzlesene.com'da 275 bin kez izlenen "Recep İvedik" fragmanı, Sinemalar.com'da da 30 bin kez tıklandı.

Filmin Youtube'da ise fragmanı birden fazla kişi tarafından gönderildiği için izlenme sayısı bölünmüş durumda. Ancak buna rağmen örneğin "recepivedikfilm" adlı kullanıcı tarafından gönderilen videonun izlenme sayısı bir buçuk milyonu geçmiş durumda.

Şahan Gökbakar’ın başrolü üstlendiği filmin yönetmeni Togan Gökbakar. İki kardeşin ortak çalışmasıyla 22 şubatta vizyona girecek olan filmde, Recep İvedik’in zengin bir iş adamının cüzdanını bulduktan sonra Antalya’ya gitmesiyle başlayan süreçte yaşadıkları anlatılıyor.

İzle:

"A.R.O.G" ve "Recep İvedik"in yakaladığı yüksek izlenme oranları diğer filmlerin yapımcılarını da Youtube vb. sitelerde yönelmeye itti. İşte şansını Youtube'da deneyen yeni filmler

"Son Ders"

Mustafa Uğur Yağcıoğlu ile Iraz Okumuş'un yönettiği, başlıca rollerde Ferhan Şensoy’un yanı sıra Kaan Urgancıoğlu, Ege Aydan, Ece Uslu'nun yer aldığı "Son Ders" filminin fragmanı da Youtube'da yayımlandı.

İzle: http://www.youtube.com/watch?v=pQmPWyyPAP4

"Peri Tozu"

Fragmanını önce Youtube'da izleme şansına ulaştığımız bir diğer film de Ela Alyamaç'ın yönettiği başlıca rollerde İpek Değer ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun yer aldığı "Peri Tozu" filmi.

İzle: http://youtube.com/watch?v=ulUG70k9YQc

cnnturk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...