Jump to content

Sanal Disk Üretici 2008 Sürüm 1.2 Tr


YAGMURADAM

Recommended Posts

Raipid in açılmasından sonra siftahı ben yapayım dedim.Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı dosya boyutu:1.6 mb tır

İndirme adresi:http://rapidshare.com/files/85046333/SDU.rar

-------Program hakkında Bilgiler-------

Bilgisayar ortamında dünyaca tanınan sayılı programlardan olan sanal disk ve CD ekleme yazılımlarının neredeyse tamamı Türkçe haricinde yazılmıştı. Ancak yeni, dayanıklı ve en önemlisi de tamamı Türkçe ve tamamen Türk yapımı olan Sanal Disk Üretici'nin özel bir sürümüyle sizlerle beraberiz.

Programın Temel Amacı :

Sanal Disk Üretici ile bilgisayarınızda bulunan uzun ve sıkıcı klasörleri birer sabit disk haline getirebilirsiniz. Eğer şöyle diyorsanız ; "Bu Nasıl Olacak ?" Tek yapmanız gereken hemen programı innDir'mek.

Yeni Sürümde Neler Var :

Sistem "Direct Redirect" kalktı ve yerine "Subsystem" geldi.

7/24 güvenlik için api'ler kullanıldı.

Artık eklenen sanal diskleriniz silinmeyecek.

Günün her saati teknik destek ve yardım.

Güncelleme bölümü.

Haberler bölümü.

Videolu anlatım.

Gelen bu yeniliklerin kurulum dosyası sadece 1.26 MB, bilgisayardaki büyüklüğü ise 30 MB; ancak bu büyüklüğün sebebi geniş videolarla anlatım. 1280 X 1024 boyutunda içinde 2 adet temel videolu teknik destek bölümü var. Dilerseniz destek aldıktan sonra bu videoları silerek tam 28 MB alan açmış olursunuz.

Kısaca Program Nasıl Kullanılır :

Programımızı inndirip, yükledikten sonra masaüstünüze ve başlat menünüze kısayollar gelecektir. Dilerseniz Başlat > Programlar > Burak TUNGUT klasöründeki yardım dosyalarını açarak video şeklinde izleyebilirsiniz. Programı kavradıktan sonra masaüstünden Sanal Disk Üretici 2008 adlı dosyayı

açıyoruz ve sizden CD-KEY istenecektir. Korkmayın, program ücretli değildir. Daha sonra programı tekrar açınız ve CD-KEY istenmeyecektir (Eğer Deepfreeze kullanıyorsanız kapatıp öyle CD-KEY giriniz).

Şimdi önümüze "Hakkımda..." bölümü geldi. Burayı okuduktan sonra programa geçiyoruz ve 5 adet sanal disk ekleme olanağımız var. Öncelikle 1. bloktan başlayarak 1. satıra bir yol girin. Mesela ; C:/Burak. 2. satıra ise örneğin ; M: yazın ve programı kapatın. Ardından Bilgisayarım'a gidin ve M: isimli sanal diskiniz oluşmuş. Hem de bilgisayar kapandığında bile gitmeyecek şekilde. Ayrıca programı açtıktan sonra soldaki bloktaki bilgileri okuyun ve ardından aşağıdaki tuşa basarak gerekli haber ve desteği alabilirsiniz.

CD-KEY : Q2115G65F

Aktivasyon Kodu : GH85

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...