Jump to content

Avast'tan Daha İyi Antivirus Prog. Rica Ediyorum


Mayq

Recommended Posts

Merhaba arkadaslar . avast kullanıyorum ama gecenlerde yasadıgım olayın aynısını yasadım. trojen atı buldu pc de ama silemedi. daha dogrusu siliyo ama trojan kendini tekrar baska yere kaydediyo ve bulamıyo. avast active edilmişti şifreliydi ama bi işe yaramadı. Ne tavsiye edersiniz ? trend micro cillling kurdum 1 senelik active ettim ama oda çok kastı pc yi. kaspersky kurdum key karalisteye alınıyo sürekli.Nod32 hakkında fazla bilgim yok .

tavsiyelerinizi bekliyorum

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım sana nod32 yi öneririm ben bu zamana kadar hep onu kullandım bi yamuğunuda görmedim dün'e kadar :) Dün biri msn den dosya almış bi .exe dosyası virüs haliyle 2 gün silmeye uğraştım format atmayım dedim ama dayanamadım yine attım.Sonra nod yükleyip tarattım.virüs çıkmadı güvenmedim AntiVir® die bi prgramla tarattım pc nin çeşitli yerlerinde virüsler buldu.Tekrar temizledim ama şuanda hala nod war sen bilirsin !

Ama önerim yine Nod yine Nod :)

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım kaspersky derim öncelikle.Ama İnternet security olanını.Karaliste olayı yaşansada en fazla bir gün sürüyor.Hemen yeni keyler sitelerde boy gösteriyor.Ama yok diyorsan Arkadaşımın dediği gibi NOD32 derim.Bir çok zaman kaspersky alt etmiştir.Sistemi de fazla yormadığını söylüyor kullananlar.Bunun dışındakileri önermem .Çünkü fazla bilgim yok.Kısaca eğer ki kaspersky i kullanmayacaksam direk NOD32 i düşünmeden kurarım.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...