Jump to content

Wireless Çekim Sorunu


DE@D

Recommended Posts

:rolleyes: Merhaba arkadaşlar Asus marka dizüstüm var ve ister wireless modemin dipine ister en uzaga ******üreyim devamlı olarak çekim güçünü 3 çubuk olarak gösteriyo notebook'ta vista kurulu acaba sorun vista'damı yoksa dizüstünde mi ?

Birde ilk başta vistadan şüphelenip format atmıştım ama gene de düzelmedi :S

Link to comment
Share on other sites

vista güç seçenekleri xp'deki gibi ekranı,diski kapatmaktan ibaret değil wireles,blutooth,ekran kartı,işlemci gibi donanımları tam güçte çalıştırmıyor eğer güç düzeni dengelide ise.Tam performans'a getirip tekrar deneyin.

Link to comment
Share on other sites

:80: Dostum şirkertimize 2 adet notebook aldık (Asus ) Biri F3 serisi satışçı arkadaşım kullanmakta benimki X51 serisi bende Atheros Wlan mini pci kart var F3 te ise broadcom mini pcix kart var ama f3 ile ne yaparsanız yapın çekim orta derecede kalmakta oysaki x51 daha ağır şartlarda , yani daha uzak mesafelerde bile doğru çekim gücünü göstermekte buda sanırım kartın kullandığı driver versiyonu ile alakalı değilse bile kartın o seriisinde sıkıntı var ama performans aynı korkmana gerek yok en kötü ihtimalle ufak bir Wlan kartı değiştirmen sorunu çözüyor. Ama TAbikide buna gerek yok. Sen müsterii ol o konuda :D
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...