Jump to content

Maniac Tools Audio Converter 5.5 Tr-ing-....


YAGMURADAM

Recommended Posts

Arkadaşlar bu aralar sağ tuşa kafayı taktım.Bilgisayarımı sağ tuş manyağı yaptım.Şu anda 3 tane sağ tuşta ses dönüştürücüsü var.Bunun 2 tanesini paylaşmıştım sizlerle. Bu da üçüncüsü.Bilinen ses formatlarına dönüşüm yapıyor(mp3,wma,wav,ogg gibi).Türkçe dil desteğine de sahiptir.Güle güle kullanın.Saygılarımla.

Rarlı Dosya Boyutu:2.8 mb tır.

İndirme adresi:http://rapidshare.com/files/82359544/Audio_Converter.rar

------------------------------------------------

Arkadaşlar bu programın 5.8 sürümü çıkmış sitesinden indirdim.ne varki seriali yok.Eğer elinizde varsa burada yayınlaranız çok memnun olurum.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

programi indirdim ancak çalistiramadim. :) RapidUploader ve RSMInit olarak 2 adet setup dosyasi indirdim. Programi doğru indirip indirmediğimden emin değilim.

Aslında bana SES KAYIT VE EFEKT PROGRAMI lazım. Bu programı buldum. Ancak DEMO olarak kullanabiliyorum.

FREE olan bu tarz program lazım.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım benim gönderdiğim dosyada adlarını yazdıkların yok.Yanlış indirmiş olmayasınız.Tekrar indiriniz.ve içideki şifreyi giriniz.Bizzat ben kullanıyorum.Saygılarımla

Not:Az önce indirme adresi kontrol edildi.Sorun indirme adresinde değil.Bilgilerinize

-------------

Potkal aradığınız program bu sanırım.

Arkadaşlar bu program bilgisayarınızda ses kaydı yapmanızı sağlar.Windows un ses ayar denetiminde gördüğünüz tüm cihazlardan ses kaydı yapabilir.Gülegüle kullanın.Saygılarımla.Rarlı dosya boyutu:1.7 mb tır.

Not:Programı tam sürüm yapmak için;

1.Programı kurun.Ama açmayın

2..Sonra "AudioRec-Crk" yı çalıştırın ve yamalamayı yapın.Crack yazısının hemen alt kısmındaki bölgeye çift tıklayın

.3.AudioRec-Kg ile bir isim girip serial oluşturun. "Copy" e basın Programı açın Üstten "About" a basın ve Register e girin.

4.İsim olan yere keygene yazdığınız ismi girin "Registration code" olan yere ise sağ tıklayıp yapıştır deyin.Hepsi bu kadar

---------------------------------------------------------------------

İndirme linki:http://rapidshare.com/files/62304554/Audio_Recorder_Pro_v3.31_Build_1.rar

-------------------------------------------------------------------

Programla ilgili bazı bilgiler(Simka çevirisidir)

Ses teyp, ses kartınızından herhangi bir sesler kaydeden size izin veren yararlı bir gerçek-zaman ses kayıdı yazılımıdır. ve MP3 'e kayıt , OGG veya WAV dosyaları doğrudan kaydeder O, kullanmak için hızlı ve kolaydır! MP3 Splitter & marangoz, ses kartınızıyla çalışan tarafından herhangi bir diğer ses veya müzik , kendi sesinizi kaydetmek için doğrudan mükemmel bir ses teypidir. O, bir mikrofondan kayıt giriş/kaynağı destekler , internetten ses , dış giriş cihazlarına akıyor( [ e ]. [ g ]. CDs , büyük plak , müzik kasetleri , telefon çizgisi vb.ı.) Diğer uygulamalar Winamp , medya oyuncusu , vb.den hoşlandığı gibi, bile. Gömme gelişmiş ses kayıdı motoruyla , teyp, yüksek kalite kayıtları üretir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...