Jump to content

Zihinsel Doping Hapları


fzkdevil

Recommended Posts

34427400.jpg

Metabolizmayı etkileyen ve sporcular kullandıklarında doping olarak adlandırdığımız kimyasalları unutun. Kullanımı legal olduğu söylenen zihinsel düşünceyi ve dolaylı olarakta fiziksel metabolizmamızı etkileyen ZİHİNSEL DOPİNG HATLARI var artık.

habere göre Akademisyenler, müzisyenler ve poker şampiyonlarına kullandırıldığı idda edilen hapları çeşitli laboratuarlarda üretme yarışına girilmiş.

Direk metabolizmayı etkilen doping haplarının kişide davranış bozuklukları çıkarma özelliğine yeni nesil zihinsel gelişim haplarında rastlanılmadığına işaret edilmiş.

diğer doping haplarının aksine zihinsel etkide bulunan hapların kişinin aktivitesinde haksız bir avantaj çıkarmadığı, sadece kişinin kendi yeteneğini kontrol eden beyin mekanizmasının performansını en üst seviyeye çıkarmada yardımcı olduğu belirtilmiş.

HER SINAV ÖNCESİ Bİ AVUÇ TAVSİYE EDİLİR :closedeyes::shifty::D

Link to comment
Share on other sites

yaw yapay bunlar ne kadar da zararsız dense metobolizmada yavaşlamayı rahatlamayı sağlayan uyarıcı reseptörleri geçici süreyle devre dışı bırakıyor. zaten dopingin amacıda budur. size benim kişisel tavsiyem madem sınav öncesi gerçekten dopinge ihtiyacınız var klasik çukulata yada şeker yiyin yöntemlerinin dışında gerçekten denenip işe yaradığı görülen "Kuş Üzümü" bu şeker aktivitesi yönünden çok yoğun olduğundan 100 gr kuş üzümü sınav öncesi %10-%20 lik bir perfonmans artışı sağlıyor tabi bunun bir kısmı psikolojik zaten... denemenizi tavsiye ederim :closedeyes:

Link to comment
Share on other sites

özellikle pirinç patlaklı çikolata yemek,birtanede küçük şeker sonrada üstüne su içmek kesinlikle sınava konsantirenizi arttırır :shifty:

ve başarınız %20 artar

EDİT:en önemlisini unuttum.Ayrıca tuvalate gidin :closedeyes: yoksa hayatınız kayar

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...