Jump to content

Setup İle İlgili


zadi01

Recommended Posts

forumda aradım bulamdım bole bişey

Bunun Gibi Setuplar hazırlama nasıl yapabiliriz uygun yer burasıda diye duşundum

bide çok çabuk kuruyo nasıl oluyo anlatabilecek olan arkadaşlarımız için saolsunlar deyim şimddiden Yada forumda varmı boyle bişey bulamdım...?

setupnj8.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Katılımsız Değilde, Normal WinRar ile Hazırlanan SFX ler için BöyleBir Pencere Nasıl Oluşturulur.!

WinRar da "Paketi Geçiçi Klasöre Aç" Dediğimde Bazı Büyük Dosyaların Açılması Uzun Sürüyor, Buda Kullanıcının Acaba Çift Tıklayamadımmı, Acaba Çalışmadımı Diye Aynı Dosyaya Birdaha Çift Tıklamasına Sebep Oluyor..

Benim Amacım Paketteki Dosyalar Geçiçi Klasöre Açılana Kadar "Lütfen Bekleyiniz, Dosyalar Çıkartılıyor" şeklinde Belirlediğim Bir Pencere Çıksın..

Birkaç Örnek :

auto1ew0.png

auto2sd3.png

1copy.jpg

Bu Şekilde Bir Pencere Açılmasını istiyorum Dosyaların Geçiçi Klasöre Yüklemesi Bitene Kadar..!

Bunu Nasıl Yapabilirim..!

Link to comment
Share on other sites

Winrar klasöründe sfx dosyaları var. Onları reshackle editleyip bu şekle getirebilirsin.

açıklayıcı olurmusun biraz. winrar klasörünün içine giriyorum sfx dosyaları falan yok. reshackle editlemeyi biliyorum fakat editleyecek birşey bulamıyorum. ben 35 mb boyutunda bir katılımsız kurulum yaptım total video converterin. uzun sürüyo yüklemesi ne zaman bittiğini anlayamıyorum onun için bunu benimde yapmam lazım.

Link to comment
Share on other sites

teşekkürler gördüm şimdi uğraşayım biraz inşallah yapabilirim.

editledim senin dediklerinin hepsini saedce bitmap dan logo mu koydum kaydettim. yeni kaydettiklerim orginal diye çıktı isimlerini düzenledim sonra yaptığım katılımsız kurulumu açtım vct.sfx i açtım resim filan çıkmadı gene yüklemeye devam etti masaüstüne kısayolları geldi.

ben x.bat diye notepade komutlar giriyorum yaa onun komutu varmı? benim bu katılımsız kurulumu kullanmamdaki tek amaç key,crack girmemek. smart install maker programıyla çalışıyorum. başka bir bilgisayara kurmak istediğimde yaptığım exe uygulamasına key soruyo fakat benim bilgisayarda sormuyo benim tahminimde regester e kayıtlı olduğu için benim bilgisayarımda sormadığını düşünüyorum. direkman yükleyim bir exe uygulaması key,crack,türkçe yama filan istemesin tek amacım bu.

Teşekkürler sk8er_boi ve doruk101 en sonunda yaptım...

çok yazıyorum biliyorum fakat çok soru var aklımda :)

hazırladığım katılımsız programları program ekle kaldırdan silemiyorum. neyseki bazı programların başlat menüsünde unnistall leri var. unnistall olmayan lara ekleme şansımız varmı gerek .bat dosyasına komut girerek gerekse unnistall yaparak?

Link to comment
Share on other sites

OoOoOoO floodun tavanına vardın yahu sırf bu konuda olsa bişey demicem... Uninstall ekleme şansın bir çok yolla var ama sen katılımsız programı hangi yöntemle yapıyorsun bu önemli...

kusura bakmayın arkadaşlar blackman sende :) ben katılımsız programını doruk101 in video da anlattığı WinInstall programıyla .msi yapıyorum sonra winrar sfx ile katılımsız yapıyorum. link koymak yasak biliyorum ama özelden atayım sana yaptığım programı ona unnistall ekleyeceğim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...