Jump to content

Taşınabilir Oyun Canavarı


exit

Recommended Posts

4671268.gif

Intel CoreTM 2 Duo T7300 işlemci teknolojisi ve 512 MB VRAM'e sahip çift GeForce 8600M GT NVIDIA SLI teknolojisi, yüksek parlaklığa sahip 17" WSXGA+ TruBrite ekranda oyun sahneleri harika renkler sunuyor. Kablosuz oyun keyfiyse dahili Bluetooth V2.0 sistemiyle desteklenerek joystick ve benzer kumanda birimlerinin kablosuz olarak bağlanabilmesine imkan tanıyor.

Ayrıca yine dahili olan 802.11Draft-n standardındaki WLAN ile online oyunlar ve hızlı iletişimin önem kazandığı interaktif RGP oyunlar üstün bir şekilde destekleniyor. Parmak izi okuyucu, kendi yarattığınız online karakteriniz ve oyun bilgilerinizin güvenliğini sağlıyor.

TNB A.ş 32. Compex Bilgisayar Fuarın da Satellite X200 serisine yeni bir üye kattığını açıklayarak ürünü kullanıcıların beğenisine sunacak. Yeni oyun notebook'u, en yeni Intel Core™ 2 Centrino Duo işlemci, gerçek yeni nesil multimedya deneyimi için HD DVD ROM özelliğine sahipken eşsiz 3D oyun ve multimedya deneyimi sağlayan devrim niteliğindeki NVIDIA SLI™ grafik teknolojisini de beraberinde getiriyor.

Satellite X200, 17 inçlik diyagonal geniş ekrana sahip ve gücünü eşsiz NVIDIA SLI™ teknolojisinin mümkün kıldığı çift NVIDIA GeForce 8600M GT tarafından alıyor. NVIDIA SLI™ teknolojisinin Satellite X200'e dahil edilmesiyle, NVIDIA nForce® SLI medya ve iletişim işlemcisiyle iki NVIDIA grafik çipinin tek bir sistemde mükemmel bir şekilde çalışmasına imkan tanıyor.

Gerçek bir yüksek tanımlı notebook olarak Satellite X200 aynı zamanda HDMI çıkışı da sunarak kullanıcısının HDMI bağlantısına sahip HD TV'lere de bağlanabilmesini mümkün kılıyor.

Satellite X200 ayrıca tamamen yeni bir ses deneyiminin yaşanabilmesi için Dolby Home Theater özelliğine sahip beş adet harman/kardon hoparlörü (2 bas yansıtmalı, 2 tweeter ve 1 subwoofer hoparlörü) beraberinde getiriyor. Bu son derece güçlü ses teknolojisiyle oyuncular ister Satellite X200'ün üzerindeki hoparlörler isterse de Dolby kulaklık destekli bir çift kulaklık üzerinden olsun, kendilerini gerçek bir oyun atmosferinde bulacaklar.

"Günümüzün oyuncuları, oyun oynadıkları notebook'tan 'wow' faktörünü beklerler ve Toshiba da oldukça yüklü özelliklere sahip Satellite X200 ile sağlıyor," diyor TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter. "Satellite X200'ün Intel Core 2 Duo işlemcisi, HD DVD ROM ve NVIDIA SLI grafiğinden meydana gelen toplam paketi tüketicilere yüksek seviyede oyun ve multimedya performansı sunarak Toshiba'nın tüm ürün grubu içerisinde her türden kullanıcının ihtiyacını giderebilecek yenilikçi yapısını gösteriyor."

Satellite X200 bir yandan oyunculara yüksek performans özellikleri sayesinde heyecan yaşatırken, diğer taraftan da parmak izi okuyucu gibi güvenli erişim yönetimi sağlayan özellikleri de sağlamasını biliyor. Aynı zamanda ikili mod yüzeyli işaret aygıtı bir hafif vuruşla emaile, internete veya kullanıcı tarafından tanımlanmış başka bir kısa yola erişimi sağlıyor.

Satellite X200, Bluetooth v.2.0+EDR teknolojisini de sunuyor ve bu sayede oyun kumandaları veya benzer aksesuarların kablosuz olarak cihaza bağlanmasını sağlıyor.

Hurriyet

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
4 milyar civarı olsa gerek.

O paraya değer gerçekten çok güzel makina benim masaüstünden iyi valla almayıda ciddi ciddi düşünüyorum şimdi Türkiye'deki 256 ekran kartlı laptopların fiyatları nasıl düşecek ama iyi görün...:(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...