Jump to content

Karşilama Ekranı Kaldırma Sorunu


oncs

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba ve iyi bayramlar diliyorum.Çok ivedi bir şekilde çözüm aradığım ancak bir türlü ulaşamadığım bir sorunum var.

2 gün öncesinden cafedeki tüm pc lerin güncellemelerini tamamlamaya başladım.Ancak sorasında bir problemle karsılastım ki çözüme bir tütlü ulaşamadım.

Güncellemelerden sonra güncelleme yaptığım bilgisayarlarda karşılama ekranı cıkıyor.Haliyle cafe deki bilgisayarlarda böyle bir durum istemiyorum.Bu karşılama ekranlarını kaldırmak ve direk cafe yönetim programını görmesini istiyorum.Kısacası bu karsılama ekranlarını kaldırmak istiyorum.Acil bir çözüm yolu rica ediyorum.

Ve ikincisi.Dün gece bu karsılama ekranını kaldırmak ile ilgili bir arkadasımın tavsiyesi ile grup yönetiminden kullanıcıyı iptal ettim ve suan pc ye güvenli

modda dahil hiç bir şekilde giremiyorum.Yani sistem geri yükleme yapacağım ancak acılıs ekranına geldiğimde bu kullanıcı iptal edilmiş sistem yöneticisi ile ....diye bir uyarı mesajı geliyor güvenli mod dahil her yolu denedim maalesef aynı mesaj güvenli modda admin hesabına bile girememekte.Bu konuyla ilgili niyeti bozup format atayım dedim ancak boot u nu değiştirmeye kalktığımda bu seferde donanımsal bir problemden dolayı cd rom u görmüyor.Bu pc ye format atmayı kafaya koymusken bu konudada bir çözüm önmeriniz acil bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.Tekrar hayırlı bayramlar iyi çalışmalar.

Link to comment
Share on other sites

Çalıştır'a

control userpasswords2[/CODE]

Yazın.

Kullanıcı bu bilgisayara girmek için vs yazan işareti kaldırıp onaylayın.

Teşekkürler denedim oldu ama bu seferde arkaplan dahil tüm ayarlarım bozuldu ve ana bilgisayardaki tv kartı ve kamera yazılımlarını otomatik olarak kaldırmış.Sorun nedir aceba yardımıcı olurmusunuz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...