Jump to content

İnternetinde problem olan başkalarıda varmı ?


fzkdevil

Recommended Posts

arkadaşlar bugün itibari ile kabus gibi bir internetim war nedendir bilmiyorum işin benim tarafımdan yapılabilecek tün teknik kısımları kontrol edildi www.speedtest.net adresinden normalde düzgün değerli ölçümler alırken bugün internetimin problemli olduğunu farkedince denedim 182kilobit download 283kilobit upload değerlerini aldım ki 2Megabit internet tarifem var sınırsız. sizinde deneyip cevaplamanızı bekliyorum yurt çapında bir hatamı acaba diye burda hizmet verdiğim diğer mekanlarda ben aynı problemleri gördüm sizde nasıl acaba ?

not: herhangi bir siteden download ederken limitlerde yapıyor fakat ne sörf yapabiliyorum nede online oyun oynayabiliyorum

yoksa buda bize ttnetin bayram hediyesimi ????

Link to comment
Share on other sites

Ben de, acaba benim bağlantımda mı bir sorun var diyordum ki mesajları okuyunca problemin genel olduğunu anladım. Bağlantı sık sık kesiliyor. Downloadlar yarıda kalıyor. Bende saç-baş yoluyorum. TT nin aralık ayı için bedava verdiği 2GB extrası da böylelikle yalan oluyor. Dünyada biz Türkler kadar sabırlı başka bir millet daha yoktur herhalde. Bize reva görülen her türlü eziyete sabredip sineye çekiyoruz. Bunların en başında da sanıyorum internet çilesi geliyor. Daha ne diyebilirim ki? Allah SABIRLAR versin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...