Jump to content

Cepkask'a Dikkat!


Kutadgubilig

Recommended Posts

Arkadaşlar, ben bir Teknosa personeliyim. Uzun zamandır telefonlarla birlikte müşterilerimize sadece 30 YTL karşılığında CepKask yapıyoruz. Fakat son 1 ayda CepKask sattığım 4 müşterim geri geldi. Telefonları çeşitli nedenlerle ya arızalanmış yada çalınmış. Ama hiçbirisini CepKask geri ödememiş.

Sattığım müşterilerden biri geçenlerde sinirle üzerime yürüdü. Mağaza yöneticimiz devreye girdi. Gereken yerler arandı. Ancak biz Teknosa çalışanları bile bir sonuç alamadık. Sorunu dinleyip hep başkalarına aktarıyoruz dediler. Hele bir müşteri geldi ki arkadaşlarımdan birisi CepKask satmış, adamın e65 cep telefonu 2 aydır Cepkasktan geri gelmemiş.

Bize yasak olduğu için Teknosa'daki hiçbir ürünü kötüleyemiyoruz. Ama siz şunu iyi bilin ki CepKask denen firmaya verdiğiniz her kuruş çöpe gitmiş demektir. Herkes "Allahından bulsun" dediği içinde firma gül gibi geçiniyor. Diğer sigorta şirketlerini bilmem ama CepKask'a vereceğiniz para yerine gidip güzel bir yemek yiyin. Üstüne soğuk su içmekten daha iyidir.

Şükürler olsun ki bu firmaya hiç para kaptırmadım ama bana telefonunu 1 YTL'ye sigortalattıralım deseler yemin olsun o parayı bile vermem. Benden söylemesi. Varsa CepKask yaptırıp memnun kalan, sorunu çözülen 1 tek insan, çıksın yazsın bu köşeye!

Amacım hiçbir firma yada kurumu kötülemek değildir. Fakat biz tüketicilere madem dava açmak zor geliyor, o zaman bilinçlenelim. Kim nasıl hizmet veriyor bilelim. Bu ve bunun gibi firmalara milletimizin kaptıracağı tek kuruş bile yok. Ya kendilerine çeki düzen versinler yada defolup gitsinler. Yazık bu millete.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...