Jump to content

Logitech VX Nano Mouse’u Notebook’unuza Takın ve Unutun


muhtar

Recommended Posts

Logitech VX Nano Mouse’u Notebook’unuza Takın ve Unutun

Dünyanın önde gelen mouse üreticilerinden Logitech, yeni kablosuz notebook mouse’u mouse’u VX Nano ile notebook kullanıcılarına büyük kolaylık sunuyor.

VX_NANO_010717(250x167).jpg

Mouse’un USB alıcısı çok küçük ve neredeyse notebook’la aynı kalınlıkta olduğu için kullanıcılar her seferinde alıcıyı takıp çıkarma derdinden kurtuluyor .

Nano-Receiver’ı Tak ve Unut

VX Nano mouse’un tak ve unut nano-receiver’ı dünyanın en küçük USB mouse alıcısı. laptop’a takıldığında nano-receiver neredeyse notebook kalınlığına denk geliyor. Bilgisayarın zemininden sadece 8 mm dışarıda duruyor. Notebook kullanıcıları artık alıcının kayıp olduğunu ya da çıkıntı yarattığını düşünüp endişelenmeyecek. Bir kez taktıklarında varlığını unutacaklar ve VX Nano mouse her zaman kullanıma hazır olacak.

Logitech Üst Düzey Başkan Yardımcısı ve Kontrol Cihazları Genel Müdürü Rory Dooley, “Gün geçtikçe daha fazla insan touch pad yerine kablosuz notebook mouse kullanmaya başlıyor. Ancak, birçok notebook mouse’daki alıcının boyutu, insanları laptop’larını kullanırken her seferinde alıcıyı bigisayara takıp çıkarmak zorunda bırakıyor. Biz nano-receiver’ı çok küçük bir boyuta getirebildiğimiz için, alıcı her zaman laptop’a takılı kalabilir ve böylece notebook kullanıcıları alıcıyı nereye koyduklarını düşünmeyerek zaman kazanırlar” dedi..

Gelişmiş Kaydırma ve Performans

Verimi artırmak için VX Nano mouse MicroGear™ Precision Scroll Wheel özelliğine sahip. Logitech bu özelliği geçen sonbaharda Logitech® MX™ Revolution cordless laser mouse and VX Revolution™ cordless laser mouse for notebooks’la birlikte tanıttı. Tekerlek yüksek-kaydırma modundayken (hyper-fast scroolling mode) kullanıcılar tek bir parmak hareketiyle uzun dökümanların arasında dolaşabilirler. Keskin, click-to-click moda geçmek için insanların kaydırma tekerleğine tıklaması yeterli. Mouse’un İleri ve Geri butonları Web sayfalarında ve dosyalarda kolay navigasyon yapılamsını sağlarken, One-Touch™ search butonu kullanıcıların favori arama motorundan sonuçları hemen görüntülemelerine imkan verir. Laser motor, rahat bir imleç denetimini ve hemen her yüzeyde keskin izleme yapılmasını garantiliyor ve Logitech’in 2.4 GHz dijital kablosuz teknolojisi sağlam kablosuz bir bağlantı sağlıyor.

Düşük Profil, Taşınabilir Tasarım

Bilgisayarını yolda kullananlar için kaliteli bir mouse olan VX Nano’nun küçük boyutları ve taşınabilir tasarımı mouse’un notebook çantasının, cep ya da cüzdanın içine rahatlıkla yerleştirilebilmesini sağlıyor. Konturlu şekli ve yumuşak kauçuk kenarları ise sıradışı bir konfor sunuyor. VX Nano tabanında bulunan kapağın içinde iki adet pil ve nano-receiver için özel bir bölüm bulunuyor.

alıntı haberdir

kaynağın ve haberin orjinal linki :http://www.teknoblog.com/2007/11/24/logitech-vx-nano-mouseu-notebookunuza-takyn-ve-unutun/#more-572

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...