Jump to content

Asus A3E


TEKNOmarket

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar bir teknik serviste çalışmaktayım yalnız çözmediğim bir problem var bu konuda sizden acil olarak yardım istiyorum.Bir kaç gün önce asus a3e marka bir laptop geldi formatı çekilerek gerekli driverlar kuruldu yalnız aygıt yöneticisinde usb2.0 video driver şeklinde bir driver ın eksik olduğunu gösteriyor ayriyeten kamera driver ı bir türlü yüklenmiyor ve birşey eksikliğinden dolayıda kamerayı görmüyor asus sitesindeki bütün driverları indirdim yalnız problemim yinede ortadan kalkmadı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.İyi çalışmalar

Link to comment
Share on other sites

;) aynı labtobu kullanıyorum..ben kaç defa format attım sorun çıkmadı. driver cd in varsa hiç birini atlamadan hepsini kur. windows var eski sürüm desede hepsini kur. 2. olarak service packs 2.0 kurulumu ona bak. 3. olarak driverı otomatik olarak kendisi cd den bulup yükleyecek şekilde dene. eğer sürücü driveri yoksa çözüm bulamaz isen üstad gmail posta adresini verde camera driverlarını yollayayım..
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/nb/A3E/Camera_BS_XP_2K_050808.zip
http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/nb/A3E/Camera_PM_XP_2K_060102.zip
http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/nb/A3E/DCam1_3_DM_XP_2K_050629.zip[/CODE]

Asusun bu seri için 3 farklı modelde kamerası var ve kameranın markasını anlamak çok zor. Bu sebepten 3 farklı kameranın driverini vereyim size. Sonuncusu arkadaşın (tokat) kullandığı driver işe yaradı diyor önce onu deneyin sonra diğerlerini denersiniz.

Saygılar..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
  • 3 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...