Jump to content

Agaç adam qörenleri şaşırttı


Pesimist

Recommended Posts

Bir hastalığa yakalandı. Ondan sonra da ağaca dönüştü. Görenler hayrete düştü! Endonezyalı balıkçı Dede, yakalandığı bir hastalığın ardından 'Ağaç adam'a dönüştü.

Siğillerin zamanla büyümesiyle vücudunda ağaç kökleri gibi uzantılar oluşan Endonezyalı balıkçı, önce işini daha sonra eşini kaybetti.

Kocasının bu halinden şikayetçi olan kadın, iki çoçuğunu da geride bırakarak evi terk etti.

Hastalığının sürekli ilermesi üzerine çaresizlik içinde ölümü bekleyen Dede'ye ABD'den yardım eli uzandı. Amerikalı dermatoloji uzmanı Anthony Gaspari Endonezya'ya gelerek gerekli testleri yaptıktan sonra A vitamini tedavisiyle sorunun çözebileceğini açıkladı.

Hayatında hiç böyle bir hastalıkla karşılaşmadığını dile getiren Gaspari, Dede'nin bir kaç ay içinde eski haline dönebileceği müjdesini verdi.

50358.jpg

Kaynak

İnanılcak gibi degil :D

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar bu basit bir siğil olayıdır

bilen bilir siğiller virüslere bağlı bir hastalıktır ve virüsler çeşitli nedenlerle karakter değiştirebilirler adam geçirdiği bi rahatsızlık vücudundaki siğil virüsünü saptırmış ve böyle bir sonuca neden olmuş

yani olay bizim bildiğimiz vücumuzun çeşitli yerlerinde çıkan genelde çirkin görüntüsünden ve minik(!) acılardan başka rahatsızlık vermeyen bi çok durumda vücut içine doğru çıkma ve büyüme eğilimli(özellikle ayak altında falan çıktığında)masum siğillerimizin virüsünün karakter değiştirmesi ile coşmuş halidir ve A vitamini uygulaması ile tam tedavisi mümkündür

anlattıklarımın tamamı doktor bi arkadaşımın bana açıklamalarından alıntıdır

Link to comment
Share on other sites

nasıl bir siğil virüsü bir insanın ellerini bu hale getirebilir

dediğim gibi normal hiçbir siğil virüsü insan ellerini yada derisini bu hale getirmez amcanın vücudundaki virüs geçirdiği bir rahatsızlıktan etkilenip karakter değiştirmiş diğer bi deyimle manyamış

Link to comment
Share on other sites

Çok ilginç hastalıklar var doğada. Ama mühim olan bunların tedavi edilebilir olması. Tedavi edilemeyen hastalıklar var dua etsinki hastalığının tıpta çözümü mevcut.Mesela tedavisi olmayan aidsin dışındanda içindende görüntüsü çok vahim.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar bu sadece İnsan papilloma virusu (HPV) dan kaynaklı bi olay ve bunun sebebi endonezyalı yaşlı adamın genomundaki bir hatadan kaynaklanıyor! bu 17nolu kromozomun problemli oluşuyla alakalı bi durum!

profesör a vitamini desteği ile bunu durdurabiliriz demiş işalah olur! ama şahsen benim düşüncem onu bir araştırma konusu olarak inceleyip kullanacağıdır!

umarım iyileştirebilir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...