Jump to content

TurboLaunch v5.0.10 Full


Falcon

Recommended Posts

TurboLaunch 5.0.8

main.gif

The fastest and easiest way to run all of your favorite programs!

TurboLaunch is a fully configurable tool-bar style application that can be set up to run many programs and perform certain pre-programmed actions. Like a toolbar, pictures are used to distinguish what a button is configured to do. TurboLaunch automatically uses the default icon, but you have complete control and can

Download:

http://rapidshare.de/files/33130571/1002.rar[/CODE]

Şifre: nemesis

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

TurboLaunch 5.0.9

d0192fe4f6bf706b5a71fc50561d2d96fb74bebd.gif

TurboLaunch is a fully configurable tool-bar style application that can be set up to run many programs and perform certain pre-programmed actions. Like a toolbar, pictures are used to distinguish what a button is configured to do. TurboLaunch automatically uses the default icon, but you have complete control and can change the icon to whatever you want!

The buttons on TurboLaunch are easy to configure! By dragging and dropping programs, files, shortcuts, or folders, you can instantly configure that button to run the dropped object. You can also configure buttons manually by specifying their command, parameters, working folder, and window style. You even have the ability to assign a shortcut key to any button, allowing you to quickly run that button with a simple keyboard command.

Not only can you configure a button to run a program, but you can also configure buttons to perform certain pre-programmed actions. By configuring a button to Activate the Screen Saver, Shutdown Windows, Install a Program, Reboot the System, or more, you have single-click access to things that normally take several steps to perform!

You can also configure any button on TurboLaunch to establish a network connection (such as the Internet or a VPN connection). This makes connecting to your Internet service provider a snap, with cool features such as Auto Redial and Disconnect if Already Connected. Assign a shortcut key to your network connection so you can connect and disconnect with just a simple keystroke!

TurboLaunch is fully configurable. You can adjust the number of rows and columns of buttons that appear on the TurboLaunch window, or even organize them into groups. Remove the title bar, make TurboLaunch always stay on top of other windows, and resize the buttons bigger or smaller for easier viewing or to save screen space!

After using TurboLaunch for just a short time, we are sure you will find TurboLaunch to be an invaluable tool for your Windows environment!

What's new

Fixed bug where УFlat ButtonsФ option was not being saved.

1.6 MB

http://www.savardsoftware.com/downloads/tlsetup.exe[/CODE]

[b]Keygen:[/b]

[CODE]http://rapidshare.com/files/734854/TL5.0.9.rar[/CODE]

Rar pass: www.2baksa.net

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
  • 6 ay sonra...

adc70f1334.jpg

Masaüstünüze çeki düzen verme zamanı geldiğine karar verdiyseniz, bu konuda size gerçekten yardımcı olabilecek bir yazılım TurboLaunch

Program, Savard Software adlı firma tarafından çıkartılmış bir yazılım ve sadece 1.5 MB boyutunda. Programı yükledikten sonra çalıştırdığınızda karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Programın çalışma mantığı çok basit. Bilgisayarınıza yüklü olan programları, belli gruplar altında toplayarak (Örn: Program, oyun, ofis, web tasarım, vs.) programları düzenli bir hale getirmek ve bu programlara hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlamak.

Programın genel görüntüsü

Program çalıştırdığınızda "Başlat" çubuğu bildirim alanında simge halinde çalışır vaziyette görünecektir. Programı açmak için bildirim alanındaki simgeye tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Programda oluşturduğunuz herhangi bir gruba, program ya da başka bir kısayol eklemek için bildiğimiz sürükle-bırak tekniğini kullanabilirsiniz. Programda eklediğiniz herhangi bir kısayolun üstünde sağ tuş menüsünü açtığınızda aşağıdaki gibi bir menü gelecektir.

bd8155916a.gif

Sağ tuş tıklandığında açılan menü.

Bu menüdeki komutlara genel olarak sırasıyla bir göz atmak gerekirse;

Duplicate: Seçilen kısayolun herhangi bir alanda kopyasını oluşturmanızı sağlar.

Swap: Seçilen kısayolu herhangi bir alana taşımanızı veya herhangi bir kısayol ile yer değiştirmenizi sağlar.

Arrange: Bu komutta Swap komutu ile aynı işlevi görmektedir. Tek fark bir kısayol ile yer değiştirme yapamazsınız.

Create Shortcut: Bu komut ile belirtilen programın kısayolunu masaüstüne eklemenizi sağlar.

Clear: Seçilen kısayolu temizlemek için.

Properties: Bu komut vasıtasıyla seçilen kısayola ait ayarları yapmanızı sağlar. Komutu seçtiğinizde aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekran kısayola ait gelişmiş bazı ayaları düzenleyebilirsiniz.

Kısayola ait ayarlar

Gelelim programımızın ayarlarına. Bunun için bildirim alanında programımızın simgesine sağ tuş tıklayıp "Properties" seçeneğini seçmeliyiz. İlk olarak karşımıza, programın genel ayarlarını yapabileceğimiz ekran gelecektir.

Genel ayarlar

programa ait bazı genel ayarları yapabiliriz. Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Program ilk yüklendiğinde "Run TurboLaunch at Starup" yani Windows başladığında otomatik olarak başlaması için aktifleştirilmesi gereken ayar aktif olarak gelmiyor. Bunu sizin yapmanız gerekiyor.

Ayarlar menüsünde bahsetmek istediğim bir diğer bölüm de "Buttons and Groups " bölümü. Bu bölümde programın ana ekranında bulunan grupları, sütun sayısını ve satır sayısını ayarlayabilirsiniz.

Butonlar ve gruplar için yapabileceğiniz değişiklikler

Programa genel olarak kullanacağınız özelliklerini sizlere tanıtmaya çalıştım. Eğer sizinde masaüstünüzde gerçekten bazı dağınıklık sorunları varsa TurboLaunch, bu sorununuza gerçekten çözüm olabilecek bir program...

ILAC DOSYANIN ICINDEDIR...

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...

TurboLaunch 5.1

main.gif

Tanıtım:

Turbo Lunch programı masaüstü karmaşasına son vermek isteyenler için oldukça iyi bir seçim, bu program sayesinde gereksiz kısa yollar ve program linkleri artık masaüstünüzde kalabalık etmeyecek hepsini TurboLunch programına gönderin ve bir tıklama ile çalıştırın. Sürükle bırak desteği ile kısayollarınızı yüklemek ve kategorize etmek artık çocuk oyuncağı. İhtiyacınız olduğunda ise TurboLaunch hemen masaüstünüzde. İhtiyacınıza göre kolon ve satır sayısınıda siz ayarlayabilirsiniz.

Download:

http://rapidshare.com/files/188324959/TurboLaunch-5_1_.1.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...