Jump to content

FLEXnet AdminStudio 7,5 Kullanımı


AthLonX2

Recommended Posts

bir sitede " FLEXnet Admin Studio 8 içerisindeki Repackager modulü ile katılımsız program kurulum dosyaları hazırlıyabilirsiniz, sık sık kurdugunuz ve kurarken bir sürü işlemler yaptıgınız programları düşünün örneğin MS Office kuracaksınız, programı çalıştırıp kurulumu tamamlayıncaya kadar bir sürü bilgi girmeniz (lisans vb.) defalarca “Next” “Ok” vb. benzeri butonlara tıklamanız ve programın başında beklemeniz gerekiyor ama Flexnet Admin Studio ile hazırlıyacagınız bir office kurulum dosyasını bir tık ile otomatik olarak kurabileceksiniz. "

Yazıyordu bende eMule den indirdim program hakkında hiç bir bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı? Google da arattığımda programın Crack lenmesi ile ayrıntı veriyorlar başka bişi yok. :huh:

Teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

arama yaptım forumda bunları buldum da video görüntüsü çok bulanık hiç bişi anlaşılmıyor.

Teşekkür ederim. BlackMan12 Rezil olduğun yok eline sağlık şimdi sayende anladım nasıl yapılacağını bu arada 110 MB lık dosyayı nası öyle 1MB olarak sıkıştırdığın için ayrıyeten çok sağol.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
ya ben bu flexnet admin stüdio 7.5 i bi türlü bulamadım ya forumun altını ustune geridim yok yok yok elinde linki olanlar varsa verirse çok sevinirim şimdiden saolunn.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=3272[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...