Jump to content

İnternet’ten Para Kazanma Fırsatı!


yokyokyok

Recommended Posts

İnternet’ten Para Kazanma Fırsatı!

Oturduğunuz yerden para kazanma imkânı farenizin ucunda. Dünyada yaygın olarak kullanılan online anket sistemi, Azbuz.com – CINT işbirliği ile artık Türkiye’de!

Türkiye’nin en büyük site ve blog topluluklarından biri olan Azbuz.com ile yirmi bir farklı ülkede hizmet veren İsveç merkezli online araştırma şirketi CINT’in işbirliği sayesinde artık oturduğunuz yerden para kazanabileceksiniz.

İnternet bağlantınız varsa durmayın. Tek yapmanız gereken Azbuz.com ana sayfasındaki linke tıklayıp bir dakikanızı ayırarak Azbuz.com araştırma paneline üye olmak. Azbuz.com araştırma paneline üye olarak hem görüşlerinizle geleceğin hizmet ve ürün kalitesini belirleyeceksiniz, hem de para kazanabileceksiniz.

Online anket sistemi

Online anket sistemi (online panel) dünyada yaygın olarak kullanılıyor. Sistem şöyle çalışıyor: Önce Azbuz Panel’e üye oluyorsunuz. Size uygun bir anket açıldığında e-posta adresinize bir davetiye geliyor. Ankette çeşitli ürünler ve hizmetler hakkındaki sorular bulunuyor. Panelinizdeki soruları cevaplayarak para kazanıyorsunuz. Ne kadar çok soru cevaplarsanız o kadar çok kazanıyorsunuz. Kazandığınız parayı ister nakit olarak ister hediye olarak kullanabiliyorsunuz. Araştırmalara katılma zorunluluğunuz bulunmadığı gibi üyeliğinizi dilediğiniz zaman sonlandırmakta da serbestsiniz.

Kişisel bilgilerinizin güvenliği

Tüm araştırmalar, kişisel bilgilerin güvenliği ile ilgili yasalara ve ESOMAR araştırma standartlarına uygun olarak yürütülüyor. Kişisel bilgileriniz, pazar araştırmalarının dışında başka bir amaçla kullanılmıyor.

Daha fazla bilgi ve üyelik için: www.azbuz.com

alıntı haberdir

haberin kaynağı ve linki ; http://www.teknoblog.com/2007/10/24/ynternetten-para-kazanma-fyrsaty/#more-490

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...