Jump to content

Yurt dışı sitelerin hiçbiri açılmıyor


C@NgO

Recommended Posts

terbiyesizler birde fiber kabloları kesiyorlar, sırf isteklerini yerine getirsinler diye. Sanki sadece onlar tamir edebiliyor. İş öyle bir duruma gelecek ki hepsini atacaklar ve yeni personel alacaklar. Tabi özel sektörde devlet rahatlığı yok :)

Link to comment
Share on other sites

Telekom telekız oldu beyler!

Bir gecelik sınırsız bağlantı 49 ytl

Kota aşımı artık mb başına değil dakika üzerinden değerlendirilecektir.

Geciktirme gibi illegal yollarla kota dondurma yöntemleri durumunda yasal işlem uygulanacaktır.

Sipariş için: ww.telekondom.yuh

Link to comment
Share on other sites

nalet olsun bunlara.. dün otelin.. daha doğrusu bulunduğum bölgeginin interneti boşver ankasörlü telefonlar bile çalışmıyordu... swiçle oynayıp kasten bozmuşlar.. hainlik bunların yaptıkları.. terbiyesiz insanlar...

Link to comment
Share on other sites

ya özel sekterün bu yönü güzel.

Böyle adamların bayacan kcna tekmeyi.

Sonra al adam gibi adamları.

Bizim burada telekomun önünden geçerken Grev Sözcüsü müdür nedir

millete kendilerini savunuyo.

Çakacaktım bir tane o yamuk kafasına.

BU kadar çile çekmek zorundamıyız ?

İş yapacaz. adamlar bekliyor.

NET YOK !

şrfszlr !!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hayır bizim bağlantımızı kesiyorlar toplu sözleşmeye nasıl bir yararı oluyor bunun anlamış değilim, netimiz yok diye sokaklara çıkıp telekoma yürüyüp onlarla birlikte eylem mi yapacağız onu anlamıyorum ya da telekom müdürünü kaçırıp sözleşmeye mi zorlayacağız Allah Allah ya.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar telekomu aradım bastım fırçayı parayı öderken 1 gün aksatmıyoruz hizmetiniz nerde nerde interjet dedim karşımdaki hık mık oldu özür dileriz falan filan dedim sayfalarım açılmıyor ne bu rezalet dedim işte grev varmışta arızalar çoğalmışta binbir bahane sizin greviniz beni ilgilendirmiyor kardeşim ben paramı ödüyorum karşılığındaki hizmetimi istiyorum dedim haklısınız dediler 5 dakika içinde bütün siteler açılmaya başladı anlamış değilim ordan mı kapatıyorlar bizim sitelere girişimizi engellemek için :):)

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar telekomu aradım bastım fırçayı parayı öderken 1 gün aksatmıyoruz hizmetiniz nerde nerde interjet dedim karşımdaki hık mık oldu özür dileriz falan filan dedim sayfalarım açılmıyor ne bu rezalet dedim işte grev varmışta arızalar çoğalmışta binbir bahane sizin greviniz beni ilgilendirmiyor kardeşim ben paramı ödüyorum karşılığındaki hizmetimi istiyorum dedim haklısınız dediler 5 dakika içinde bütün siteler açılmaya başladı anlamış değilim ordan mı kapatıyorlar bizim sitelere girişimizi engellemek için

Ellerinde ki az sayıda personel için problem önceliği atıyorlar. Sizin problemi öne almışlardır bu sayede çözülmüştür.

Link to comment
Share on other sites

E ben user barda boşuna demiyorum arkadaşlar telekoma kafam girsin diye :):)

Şaka bir yana bir an önce bu grevin bitmesi gerek geröekten çok komik durumlara düşüyoruz.

grev hakkı kutsaldır hak arayışıdır bu güne kadar her grev hükümetler tarafından engellendi ilk defa sessiz kalındı.Şu unutulmamalı onların alacağı sonuç özelleştirilmiş olan tüm firmaların sözleşmelerine yansıyacak ve dolayısıyla halkımıza.

terbiyesizler birde fiber kabloları kesiyorlar, sırf isteklerini yerine getirsinler diye. Sanki sadece onlar tamir edebiliyor. İş öyle bir duruma gelecek ki hepsini atacaklar ve yeni personel alacaklar. Tabi özel sektörde devlet rahatlığı yok :p

kabloların kesilmesinin çalışanlarla bağlantısı yok emekçi yemek yediği kaba kaka yapmaz (özür dilerim) sendikal bazda araştırmalar yaptık burada bilgileri paylaşmak sanırım yanlış

Şu kabloları kesenleri bir yakalarsam ona o kabloyu yedireceğim. :)

taşeron firmalar vs.

Sonuçta bu konuları anlamak için en iyi yol grev çadırlarına uğrayıp destek vermek ve dedikoduları değil de birinci ağızdan grevdeki emekçi arkadaşlardan olanları dinlemek en güzeli ben geçen gün öyle yaptım.

Link to comment
Share on other sites

Baya etkili olmuş senin üzerinde. Grev çadırında söylenenleri de burada anladığın gibi anladıysan bir sonuca varabilmemiz mümkün değil neden dersen ben grev hakkında laf atmadım olayı abartmaya gerek yok benim dediğim bu grevin bir şekilde anlaşılarak bitirilmesi.

Onun dışında sendikal araştırmalar yaptık demişsin telekom çalışanlarını ne şekilde eziyor ki böylesine saçma sapan bir eylem yapılıyor iş yavaşlatmaya tamam da iş yapmamaya sebep olan ne madem bu kadar kötü koşulları var ya da hakları yeniyor hala daha telekom bünyesinde neden duruyorlar bunları açıklayabilirsen sevinirim.

Benim düşüncem burada yapılmak istenen özelleştirmenin katı kurallarına karşı durarak eskisi gibi yatarak maaş alan memurlar dönemine geri dönebilmek. Sen ne kadar grev hakkı kutsaldır dersen de insanların bilgiye erişim hakları ve özgürlük hakkı da kutsaldır, grev yapılacaksa adam gibi yapılır söz konusu olan bir fabrika değil burada söz konusu olan ülkenin can damarını oluşturan iletişim şirketi.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşın bir yakını telekom çalışanı galiba ama gocunması yersiz olmuş! Ben şahsen telekoma da çalışanına da gıcığım! Şahsi görüşüm bu neyse de, Benim anlamadığımhaberleşme gibi ülkenin can damarı neden amerikan şirketinin elinde! üstelik böle çok hassas günlerde önemi daha da artıyo hanii! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...