Jump to content

Ankesörlü telefondan internete bağlanılacak


apoo

Recommended Posts

Türk Telekom 85 bin ankesörlü telefona teknoloji makyajı yapmaya hazırlanıyor. Türk Telekom CEO’su Paul Doany, ankesörlü telefonlardaki devrimi şöyle açıkladı.

ankesorzb5.jpg

Türk Telekom 85 bin ankesörlü telefona teknoloji makyajı yapmaya hazırlanıyor

Türk Telekom, bu yıl 150 bin teknolojiseverin gezmesi beklenen CeBIT Bilişim Euroasia Fuarı’nda düzenlediği basın toplantısında yeni nesil ankesörlü telefonların müjdesini verdi. SMS atıp fotoğraf çekebilen yeni jenerasyon ankesörlü telefonlardan internete girmek de mümkün olacak. Türk Telekom’un yanı sıra Avea, TTNet, Argela ve Innova şirketlerinin yöneticilerinin ilk kez bir arada olduğu basın toplantısında konuşan Türk Telekom CEO’su Paul Doany , ankesörlü telefonlardan internete bağlanmak ve SMS atmak gibi hizmetleri çok kısa zamanda hayata geçireceklerini açıkladı. Doany, “Tüm Türkiye’de yatırımlarımız sürüyor. Müşterilerimiz sanki evindeymiş gibi ankesörlü telefondan internete bağlanabilecek. Bunu tüm Türkiye’ye yayacağız” dedi.

NOT:ALINTIDIR

HABERİN KAYNAĞI:www.haber7.com

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

Haziranda Okullar bitince adsl fiyatları ucuzlayacak ümdindeyim bu sadece benim için bir ümit :D o zaman eve net bağlıycam hemde sınırsız limitsiz;çünki 20 ytlilik tarife alıp kotayı aşıp 50 ytl gelceğine limitsiz almak daha iyi.Ama telekom kazıkçılık politikasından vazgeçermi pek sanmıyorum ama inşaallah geçerde her eve net kampanyası doğrulanmış olur.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...