Jump to content

Portable İmtoo DVD Ripper 4.0.86


Jackfrost

Recommended Posts

sadadadadadadwx9.jpg

ImTOO DVD Ripper ile DVD Filmlerinizi VCD, DivX, MPEG, AVI formatlarına dönüştürebilirsiniz. Programla videolarınız dönüştürüken resim ve sesler çok kaliteli bir şekilde çeviriliyor, herhangi bir bozulma veya resimde buzlanma olmuyor. Çok kaliteli bir program.

Hiç bir şekilde kurulum gerekmiyor. Programı Türkçe haline getirmek için yapmanız gereken Settings/Language sekmesinden Türkçe seçeneğini işaretlemeniz. Deneme sürümü değildir. Boyutu düşsün diye tek tema haline getirdim. Rar'lı dosyayı çıkartınız ve çift tıklayınız hepsi bu. Sorunlu kısım gözünüze çarparsa lütfen buradan bana ulaşınız. Rar'lı boyutu 5.88 mb'dır.

http://uploaded.to/?id=uwr1kq[/CODE]

Rar Şifresi : tnctr.com

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

ImTOO DVD Ripper Platinum 5.0.50.0531 Portable

o5q35l.jpg

ImTOO DVD Ripper Ultimate, DVD yazma işlemlerinde dünyanın lider programlarından birisidir. Program, güçlü ve tutarlı DVD yazma teknolojisine sahiptir ve bütün DVD video ve audio (görüntü ve ses) formatlarını yazıp çoğaltabiliyor. Bunlar arasında AVI, WMV, DivX, MPEG-4, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, SWF, MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3 formatları da vardır. Aynı zamanda ImTOO DVD Ripper Ultimate, DVD formatını MPEG formatına çevirerek yazabiliyor.

balksz1q.gif

http://rapidshare.com/files/240185701/ImTOO_DVD_Ripper_Platinum_5.0.50.0531_Portable.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...