Jump to content

U3 Shorcut Creator 4U3-VB6


ysncn_

Recommended Posts

U3 Shorcut Creator U3′e Program Yükleme - III

49107715bn4.gif

Elinizde hali hazırda bulunan ve sistem üzerinde iz bırakma işlevi olmayan resim gösterici,müzik çalar vb basit portable (taşınabilir) programları U3 flash diskinize atmanıza olanak saglayan bu program ile artık U3 e uyumlu olan paralı programlardan medet ummak zorunda kalmayacaksınız.

U3 Shorcut Creator adın da anlaşılacagı üzere hazır portable programlarınızın kısayollarını oluşturarak bunları launcpad ekliyor. Program sitesinde iki farklı sürüm var işlevleri aynı olmasına ragmen bir VB.Net diğer VB6 dilinde yazılmış.VB.Net versiyonu .Net 1.1 yüklemeniz koşuluyla çalışıyor.

Programı indirmek için VB.NET sürümü , VB6 sürümü linklerini takip ediniz.(Program sitesinde VB6 sürümünde hatalar olduğu ancak bunun VB.Net sürümünde giderildiği yazılmıştır.)

Kısayolunu ekleyeceginiz programı U3 flash diskinizde istediğiniz yere atınız.

39218304mu8.png

Programı yukardaki yönlendirme ışıgında doldurunuz.Burada dikkat etmeniz gerekn Working directory kısmını Browse ile oluşturamadıgınız durumlarda elle /dizinismi şeklinde yazmanız yani flash diskinizin partitionunu ifade eder hari tanımlamada kullanmamanız.Ardından Add Shortcut butonu ile kısayolunuzu oluşturunuz.Bu işlem ardından u3 yükleme ekranı otomatik olarak devreye girecek ve yüklemeyi gerçekleştirecektir.

Ayruca program arayüzünde Show Advanced kısmını işaretleyerek detaylı menü ye ulaşabilir luşturacagınız kısayol türüne ilişkin seçimlerde bulunabilirsiniz.

İndir

VB.NET sürümü : http://usb.smithtech.us/projects/downloads/shortcutcreator4u3-setup.exe

VB6 sürümü : http://usb.smithtech.us/projects/shortcut_creator.php#vb6

Alıntı

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...