Jump to content

Adsense (google Reklamları) Alalımmı?


sk8er_boi

Recommended Posts

ben alınmasından yanayım, ticari kaygıdan değil daha kaliteli hizmet verebilmek için örneğin şu anki servereımızın ping'i 250 ama iyi bi serverda bu rakam 25 kadar düşüyor bu da daha hızlı bir sörf demek ama onun da kendine göre maliyeti var bu sebepten ötürü istemyerek de olsa alınması taraftarıyım B)

Link to comment
Share on other sites

Bence alınmasın..Sitenin görünümünü bozuyor gereksiz bir olay tıklama basına para alıyosun filan..Ben hic bir yerde o reklamlara tıklamıyorum we nefret ediyorm ama yinede siz bilirsiniz tabiki, yaparsanız tıklarım destek olurum B)

Link to comment
Share on other sites

Bence alınmalı; benim fakirhanede bile bir ayda tahminimin üzerinde bir para birikmiş B) .(Hoş henüz para filan aldığımız yokta B) İnşallah TNC tanındıkça sayfa gösterimi ve tıklanma oranı artacaktır. Her gün reklamlara tıklarız inşallah B)

Link to comment
Share on other sites

Bence Alınsın Arkadaşlar Bu Forum Çok Hızla Doğdu ama Çabucak ölüp gitmemeli biz buralarda olduğumuz sürece yaşamalı . Bunu için de reklam gerekli diye düşünüyorum. Keşke birimizin trilyonları olsa da hiç reklam mekllam almasak B)

Link to comment
Share on other sites

Alinsin tabi ki..Ama google'ye şu bakimdan dikkat..Atiyorum reklamlari duruyor adamlarin sitede ve bizlerde tikliyoruz..Fakat google ödeme yapacagi zaman sitenizde bizim misyonumuz haricinde konular ele alinmistir ya da degisik bahanelerle ödeme yapmayabiliyor..

Ama daha iyi TNCTR icin reklam olmali..Hatta farkli sitelerin de reklami olmali..(Görüntüyü asiri derecede bozmayacak sekilde..)

Link to comment
Share on other sites

kesinlikle alınmasın..

tnc lileri yaşatma derneği kuralım :huh:

Bunların bi kedi kadar degeri yok mu yani, panter emele alo diyelim. Burs alalım, kredi çekelim Porje üretip abden hibe koparalım.

google 1 tıka kaç para veriyosa, x365 = ?

ben sallarım sk8er_boie :(

Zaten öğrenci, birazına fındık fıstık bonibon alır :(

Link to comment
Share on other sites

kimse tıklamaz ya, ben de tıklamam. ayda 1 belki..

eskiden de tıklamıyordum. kardeş zoru ile ayda 1 ancak.

Kim tıklar ? Dawni, sk8er_boi ha bire proxy arar durur tık tık tık. sk8er_boiin ömrü tıkla geçer hep,

Hangi birimiz reklamlara tıklıyoruz ki ? Tıklamam ben, o tıkın arkasında dosya oluyor bazen, tiklamadan acmanin yollarina bakarim.

Bazen yanlışlıkla, kendi hatamdan dolayı tıklıyorum bi yerlere de, sinir oluyorum.

ayrıca birilerinden reklam alıp da, sonra bu reklamı flashla yapıp da, menülerin üstünde filan durur bu reklam.. ben daha uyuz olurum. For eksimple: pörsümüş yer

kimse kimseyi kandırmasın. 2 admin, 3 mod, 4 vip, 5 de yönetim meraklısı tıklar. 14 kişi yani...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...