Jump to content

Program arıyorum Ama ismini bilmiyorum.?


haylaz_prens

Recommended Posts

Arkadaşlar böyle bir konu açtım ama kusura bakmayın. :mellow: Bir program istiyorum ama böyle bir program varmıdır onuda bilmiyorum. Ben açıklamasını yapayım sizin belki bildiginiz vardır.

Program Açıklaması : Arkadaşlar örn: Sisteminize Media player kuruyorsunuz media player kurulunca sisteme hangi dosyalr nereye kopyalanıyor, regedit e hangi kayıtlar yazılıyor , hangi dosyalarda ne gibi değişikler oluyor bunları gösterebilecek bir program arıyorum. Şimdiden tşk.Bi nevi sistem bekcisii keyloger tarzı , Sistemde saniye saniye ne oluyor hangi olaylar oluyor bana gösterebilecek program.

Edit : Program istek bölümüne açacaktım program ismini bilmediğim için braya açtım.

Link to comment
Share on other sites

Adminim Bu program tam aradıgım program ama ben beceremedim yani bunu kullanamadım.

Daha açık anlatayım ben bunu sunun için kullanacaktım Bir programın serialini girince sistemde hangi dosyaları değişiyor yada hangi regedit kayıtlarını yazıyor die bulacaktım ama çok karışık bulamadım kısaca sı crack için istemiştim. Beni ugraştırmayacak bir yol varmı acaba .? yada programa serial girince neler değişiyor nsl bulurum.? full olunca yani. :mellow: neleri değiştiriyor nsl bulurum.?

Link to comment
Share on other sites

Serial ler genelde kayıt defterine eklendiği için, kayıt defterini açıp (başlat-çalıştır-regedit ) Ctrl+F ile girdiğiniz seriali bulabilirsiniz.

Biraz akıllıca yapılmış program aradım ama bulamadım hiç bir keyine ulaşamadım. Başka bir yol varmı acaba.?

Link to comment
Share on other sites

Biraz akıllıca yapılmış program aradım ama bulamadım hiç bir keyine ulaşamadım. Başka bir yol varmı acaba.?

Keyin bir kısmını aratım, veya kayıt ettiğiniz kullanıcı adını aratın, değişik alternatifler deneyin, bazen girdiğiniz serial ler şifrelenerek ekleniyor kayıt defterine.

Link to comment
Share on other sites

doruk101

Sistemde ve regeditte aramadıgım yer kalmadı keyleri 2adet 2adet tarattım yine yok :mellow: programla alakalı birşey.

En son aklıma su geldi acaba program kendi içine mi gömüyor die. Bende trial ken yedeğini aldım full yapıp tekrar program files den komple sildim sonra yedeğini aldıgım triali tekrar yapıştırdım yine full olarak çlştı. tahminim ya sistemin içerisine dosya atıyor yada regedit e birşeyler yazıyor. bulamadım. valla. çok merak ediyorum nsl bir sistem le çlşyor die. ? Aklına gelen başka yöntem varsa paylaşırsan sevinirim.?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...