Jump to content

LOST kaç bölüm ? 65 ? 75 ?


mahoni

Recommended Posts

lost izliyorum simdilik 3 sezon ve 65 olarak bitti yani ara verdi cekimlere ocakta tekrar gösterilecek die biliyom ancak bir forumda lost 75 bölüm satlık matlık die bi ilan gördüm yuhana dedim ya bende 65 var bölüm var o kadar die biliom 75 mi ola die bir sorayım dedim google.com da aradım ne 64 oldugunu dogruluyor ne yalanlıyor! evet losrcular ?? lost kaç bölüm ?

ve 75 se aradaki 10 bölümü nerden temin ederiz ??

(75 se ve link vermek isterseiz pm atınız tabi yasal sorun olur die pm diom yoqsa en güzeli buraya yazmanız.! )

Link to comment
Share on other sites

Valla bende 1.sezon 25 bölüm var. Daha doğrusu 24ve25 birleşik tek bölüm halinde ama iki bölüm uzunluğunda.

2.sezon 24 bölüm.

3. sezon 23 bölüm.

Bi de 3.sezonun başında ilk 2 sezonu anlatan özet bölüm var diye biliorm. :D

Başka yayınlandıysa helal olsun valla :D

Link to comment
Share on other sites

http://www.imdb.com/title/tt0411008/episodes[/CODE]

1. sezon 24

2. sezon 23

3. sezon 22

4. sezon 16 (yayınlanma tarihi açıklanmadı daha)

4. sezon Şubat 2008'de gösterilecek. Her hafta bir bölüm 16 / 4 = 4 ayda 4. sezonda bitecek. Sonra yine uzun bir ara... Anlayacağınız sabrımızı test ediyorlar :D

Link to comment
Share on other sites

1. sezon 25 bölüm 24 episod var piyasada (24-25 birleşik)

2. sezon 24 bölüm

3. sezon 23+1 bölüm yazarlar soruları yanıtlıyor....

Satışını yapıyorum ve de hepsini seyrettim..... Eminim...

Yani Toplamda 72 bölüm lost + 1 bölüm sorular

Edit:Sezon 2 orjinal dvd sinde 1 dvd bonus var (Bendede var) 2 sezonu anlatıyor kamera çekimleri vs..

IMDBden daha iyi biliyorsun yani :D Bizde de var merak etme. Bizde satalım değil mi. Her daim dile getirmeyin bu durumu! Forumun belli yerleri var bunun için. Size imzanız için izin verdik sınırı geçmeyiniz. Forumu pazarlama yeriniz olarak kullanmayınız!

Link to comment
Share on other sites

ömrümü yedi lost 4 üzerindwn 3,67 ortalamam vardı losta bi başladım final gecesi(gündüzlü geceli 10 bölüm) izleyince fondip sınavda (ki uygulamalıydı) hocayı jack - kız arkadasımı kate gibi göremyee başlamıstım :D simdi bitcek diye heycan yaptım bende 65 bölümn var (64 var bölüm var 62.63. 64 yok 65 var o acıdan..) neyse umarım devamını bulurum.. saolun hersey için tsk.

Link to comment
Share on other sites

ne yapsam yanlış anlıyorsun ama benim dile getirmemin sebebi tam sayıları söylemek IMDB den iyi biliyorum demiyorum elimdeki bölüm sayısı IMDB ile tutmuyorsa..... ben fazladan bölüm çektirmedim ya ekibe...

Edit: DVD ile Tvrip arasında bölüm farklılıkları var... üstad elimde var diyorsun o zaman kontrol et... yanlışım varsa da düzelt...

Dediğin gibi uzun olan TV bölümleri var. DVDde ki sistem farklı. Unrated ve ekler oluyor. Hem bu uzun olan bölümleri ayırıyorlar hemde çıkardıkları yada extraları koyuyorlar. Buna rağmen TVde yayınlanan en doğrusu ve DVD gibi ticari kaygı gözetmeksizin yapılmıştır. He fanatiksindir DVDde ki ekleride izlersin. Ek olarak TVden HDrip DVDripden daha kaliteli oluyor çoğu zaman bilgine! Bunun sebebi lol ve fowun çok kaliteli riperlar olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca HDTVripde bazı bölümler 1,4GB'ı buluyor haberin olsun. Kanalın yaptığı özel bölümler.

Son olarak kabahatine gelince; bende var biliyorum desen amenna ama sen satıyorum diyorsun! Pazarlama payını düşünüyorsun daha çok. Dediğim gibi tekrarı olmasın!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...