Jump to content

Hotmail Beta'dan Çıkıyor, Ücretsiz Hesaplar 5GB Oluyor!


zImErIt

Recommended Posts

microsoftgt8.gif

Önce Microsoft SkyDrive'ı duyurdu ardından Google yeni depolama seçeneklerini. Şimdi Microsoft'tan bir hamle daha geldi ve 13 Ağustos'ta program yöneticisi Ellie Powers-Boyle yaptığı açıklamada, Hotmail üzerinde bazı önemli çalışmalar ve geliştirmeler yapıldığını duyurdu ve webmail kullanıcılarını sürprizlerin beklediğini belirtti. Daha önce adını Windows Live Mail olarak değiştirdiği, etkileşimli kullanmak adına bir çok gelişim yaşayan e-posta servisi, 2 GB'lik depolama alanını artırarak kullanıcılarını cezbetmeyi hedefliyor.

Microsoft'un Live Mail üzerindeki süphesiz en önemli değişikliği, bütün ücretsiz 2GB alana sahip olan kullanıcıların e-posta hesaplarını 5GB'a, ücret karşılığı Live Mail hesabı alan kullanıcıların 4GB'lik e-posta hesaplarını da 10GB'a yükseltmesi olacak. Böylece Microsoft Live Mail'in depolama alanını, ücretsiz kullanıcılar için sürekli artmakta olan ve şu anda 2.8GB olan, ücretli kullanıcılar için de depolama alanı 8.8GB olan Google Gmail servisinin üzerine çıkarmış oldu.

Yeni geliştirmelerle beraber;

Performans artışı sağlanarak, daha hızlı erişilebilir bir servis olma özelliğine kavuşturuluyor

Daha fazla depolama alanı sağlayarak, benzer servislerden avantajlı olduğunu gösteriyor

Servis kalitesi ile çekiciliğini artırıyor

E-posta tutma [ retention] süresini artırarak, önemsiz ve silinen e-postalarınızı birkaç ay daha bekletiyor

Kişi listenizde aynı kişiye ait beş farklı e-posta adresi mi var? Dert etmeyin, artık aynı kişiye ait birden fazla e-posta hesabını tek hesap altında yönetebiliyorsunuz.

Bilinmeyen göndericilerden gelen e-postalarda bulunan resimleri, bağlantıları engelleyerek, reklam amaçlı ya da zararlı amaçlar için geliştirilmiş sitelere bağlantıyı engelliyor. Böylece yanlışlıkla da olsa, istenmeyen bağlantılara yönlendirilmenizin önüne geçilmiş oluyor.

Tüm bunlardan sonra geliştiriciler ve şirketler arasındaki savaş, en çok biz kullanıcıların işine geliyor!

http://www.liveside.net/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...