Jump to content

Audio Cd çekmek için hangi marka cd kullanıyorsunuz?


AegeaN BluE

  

11 members have voted

  1. 1. Audio Cd çekmek için hangi marka cd kullanıyorsunuz?

    • Hyundai
      0
    • Philips
      1
    • DMS
      2
    • Verbatim
      1
    • Diğer(belirtiniz)
      7


Recommended Posts

Otomobilde çalmak için arşivimin bir kısmını Audio Cd halinde çekmem gerek. Fakat cd markası ve hızları konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Bunlardan birini seçmek zorundaysan DMS kullan, bir süpermarketten philips almıştım 50cd hiç verim alamadım, hyundai'de aynı kalitede birçok cd markası kullandım benq iyiydi dms uzun süre önce kullanmıştım ve iyiydi bunlardan biriyse bece DMS.

Link to comment
Share on other sites

princo bulabilirsen bence çok iyi bi ara audio cd ticareti yapıyordum ve başka marka tanımam otomobilde kullanacaksan ve teyip otomobilin orjinal parçası ise düşük hızda yazmayı tercih etmelisin...

Princo DMS firmasının üretimi olan bir cd markasıdır. Audio CD'lerde tezgahlara toptan üretim yaptığım günlerde DMS Blue yada DMS Professional haricinde neredeyse tüm cdlerde sorun yaşadım.

tavsiyem :

Yeni müzik aletleri kopya cdlere karşı hassas olduğu için yeşil sırtlı cdlerde sorun yaratıyor. o sebeple mavi sırtlı CDleri tercih etmelisiniz. bu alanda en iyi marka bence DMS Blue veya DMS Professionaldır. Yanılmıyorsam 100 tanesi 12 ytl falan olması lazım.

www.datamedya.com adresinden detaylı bilgi alabilirsin. Ayrıca DMS kart sahibi olanlara % 5 indirim var.

[Not : DMS'te çalışmıyorum. hiç bir alakam yok. sadece yıllardır onlardan alışveriş yaparım ve çok memnunum]

Link to comment
Share on other sites

Tartışmasız verbatim. Yapıldığı yere dikkat edin ama. Teknosa gibi büyük yerlerden alın. Hem daha ucuza bulursunuz hemde tahtakalede basılmış olma ihtimali sıfırdır. 8Xle bir kerede disk modunda sorunsuz yazabilirsiniz. 50DVD pack alırım 0 hatayla yazarım.

Link to comment
Share on other sites

DVD Olarak DMS Profesional denediniz mi ? 50 tanesi 18 YTL. 600'lü Box alırsanız 15 ytl civarına geliyor. ben 600'lü aldım ve 200 tanesi tamamen 8X'le 0 hatayla yazdı.[ diğerleri yazılacak günü bekliyor ]

Ayrıca Verbatimler DMS'ye oranla biraz pahalı sanırım.

Ayrıca Verbatim Audio CD'lerde sorun yaratabiliyor. [korsana karşı korumalı tabir edeceğimiz cihazlarda okuma sorunları yaratıyor.]

Link to comment
Share on other sites

valla arkadaşlar speeds diye acyip bir marka aldım 56x hızında bir cd ydi. sorunsuz çalıştı. elimdeki dms blue 52x olduğunda sanırım arabada tanımadı cd leri. dvd konusunda maxell, verbatim kullandım. hiç sorun çıkarmadı. brightblade haklı. teknosadan almıştım. azcık tuzlu oluyo orda ama sorunsuz oması önemli. bu arada audio cd leri yüksek hızda yazmamı tavsiye etmişti ünide hocamız (kendisi müzik bölümündeydi, besteci). zaten en fazla 24x ten fazla yazamam istesem de. dizüstünde bu kadar oluyo. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...