Jump to content

FileHippo Update Client


pehsi

Recommended Posts

Kullandığınız yazılımlar acaba güncel mi? Bu sorunun cevabını aramak için tek tek site dolaşmanıza gerek yok. Bütün işi FileHippo ile yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızda kullandığınız yazılımların güncel olup olmadıklarını kontrol etmek, çoğu zaman sıkıcı bir iştir. Durum böyle olunca yazılımların güncelliklerini nadiren denetlemeye başlıyoruz. Ama sıkıntıya girmeden yapacağımız bir güncelleme denetlemesi pek de hoş olurdu, değil mi? Öyleyse bizim yerimize, kullandığımız yazılımların güncelliklerini sorgulayan FileHippo Update Client ile sizi tanıştırmak istiyorsanız aşagıdaki linkten programı indire bilirsiniz.

http://www.filehippo.com/updatechecker/udc.exe

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

FileHippo ile hep güncel kalın!

FileHippo Update Checker isimli bu araç sayesinde kullanmakta olduğunuz herhangi bir yazılımın güncel sürümü internette yayınlandığında, bundan anında haberdar olabileceksiniz. Yapmanız gereken tek şey ise söz konusu yazılımı sisteminize kurmak ve arada bir programın veri tabanını taratarak sisteminizdeki yazılımların güncel sürümlerinin olup olmadığını kontrol etmek.

Sadece 153KB'lık bir dosya boyutuna sahip olan yazılımın kolay kullanımı sayesinde istenilen her an programların güncel sürümleri takip edilebilir.

Ekran kartı sürücülerinizden, diğer donanım sürücülerinize, kullandığınız web tarayıcılarınızdan diğer aklınıza gelebilecek hemen her programın güncel sürümünü internet üzerinden tarayabilen araç ile artık yazılımların en yeni sürümlerinden anında haberdar olacak ve bu sürümleri tek bir tıklamayla sisteminize kurabileceksiniz

20090117134256.jpg

Download:http://www.filehippo.com/updatechecker/FHSetup.exe

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...