Jump to content

6 aylık bebeğe uyuşturucu verdiler


tarihogretmeni

Recommended Posts

bebek081007.jpg

Uyuşturucu müptelası anne-baba, ağlayan 6 aylık çocuklarını susturmak için koluna beyaz zehir enjekte etti. Fenalaşınca da hastaneye bırakıp kaçtı. Minik Can, 8 aydır yoğun bakımda.

İstanbul'da uyuşturucu müptelası bir anne-baba, ağlayan 6 aylık çocuklarını susturmak için koluna beyaz zehir enjekte etti. Fenalaşınca da hastaneye bırakıp kaçtı. Minik Mert Can, 8 aydır yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor.

Ailesinin verdiği uyuşturucu yüzünden gelişimi duran Mert Can, 8 aydır komada. Hemşire ve doktorlar, 2,5 yaşındaki hastalarının bakımına özel önem veriyor.

Mert Can'ın doğumu aslında büyük sevinç vesilesiydi. Ailesi uyuşturucu bağımlısı olmasına rağmen tıp dünyasında ender rastlanan bir şekilde sağlıklı olarak dünyaya geldi. Tarih 2005'in Ocak ayını gösteriyordu. Ancak mutlu günler kısa sürdü. Uyuşturucu, bir aileyi daha felakete sürüklüyordu. Kazandıkları parayı beyaz zehire harcayan Sevinç çifti, bebeklerini ihmal etmeye başladı. 6. ayına giren Mert Can, ihtiyaçları giderilmediği için sürekli ağlıyordu. Tahammül edemeyen anne-baba, susması için çocuğun koluna uyuşturucu enjekte etti.

İstedikleri olmuş, bebek kendinden geçmişti. Ancak saatler geçtikçe küçük yavrunun tavırları değişmeye başladı, Mert Can fenalaşıyordu. Annesi, çocuğu Şişli Etfal Hastanesi'ne ******ürdü. Acil servise kaydını yaptırdıktan sonra da kayıplara karıştı. İlk muayene ve tahliller, doktorları hayrete düşürdü. Uyuşturucu verilen bebeğin ciğerleri ve beyni tahrip olmuştu. Mert Can'ın tedavisine hemen başlandı, polisler de ailenin peşine düştü. Hastaneye bırakılan adrese giden polisler, eski bir otelle karşılaştı, içeride kimse kalmıyordu. Çocuğun annesinin Bursa doğumlu olduğu ve poliste daha önceden uyuşturucudan iki kaydının bulunduğu belirlendi.

bi şey diyemiyorum..

Link to comment
Share on other sites

Cehalet oyle kotu birseydirki. Insana her hatayi kotulugu yaptirir. Ve ne yazikki cehaletin okuluda yok.. Aile, arkadas ve okul.. Artik cocuk yetistirmek korkusundan cok onu nasil koruruz kotuluklerden korkusu sahip herkeste.. Dunya her gecen gun daha rezil bir hale donusuyor..

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...

onlarınn ben ta.....

ALLAH sorucaktır bunları ama kullardanda bişiler yapanlar çıkmalı işşkence boyun kırma vb gbi sıradan ama etkili şeyler yapmalı bunlara....

Link to comment
Share on other sites

şerefsizler allahsızlar hiç insaniyet şeref yok bea yasınızdan basınızdan utanın abi bunları vericekler elime cıkaraca :good: n taksime meydana yinni yimennenii bak birdaha yapabiliorlarmı suç oranı baya bir düser pislik yobaz... :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...