Jump to content

Tosya PKK'ya verdiği şehidine ağlıyor.


muhtar

Recommended Posts

TOSYA PKK' YA VERDİĞİ ŞEHİTİNE AĞLIYOR.

Tosya(AA, İsmail ŞANAL) / TESKERESİNE 15 GÜN KALMIŞTI, TESKERE HABERİ BEKLERKEN ŞEHİT HABERİ GELDİ. TUNCELİ OVACIK JANDARMA KOMANDO TABUR KOMUTANLIĞI TARAFINDAN 01. 08. 2007 TARİHİNDE TUNCELİ ERZİNCAN ARASI MERCAN DAĞLARI ŞEKERPINARI GÖLÜ MEVKİİNDE PKK İLE GİRİLEN SICAK ÇATIŞMA DA 3 ASKERİMİZ İLK ATEŞ SIRASINDA ŞEHİT OLDU.

load41652.jpg

AKŞAM 16, 30 DA YAPILAN SICAK ÇATIŞMADA 5 PKK MİLİTANI ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLİRKEN ŞEHİT OLAN ÜÇ ASKERİMİZDEN BİRİ TESKERİSİNE 15 KALAN TOSYALI MURAT ÇÖKMEZ OLAY YERİNDE ŞEHİT OLDU.ŞEHİT MURAT ÇÖKMEZ TOSYA İLÇESİ KİLKUYU KÖYÜNDE ASKERİ TÖRENLE SAAT 20 DE TOPRAĞA VERİLECEK.

TOSYA (AA) Ülkemiz birlik ve bütünlüğüne göz diken PKK Militanları ocak söndürme ve masum insanları öldürmeye devam ediyor, Murat Çökmez Tosya İlçesi Kilkuyu Köyünden davul zurna eşliğinde vatani görevine uğurlanırken, teskere haberini bekleyen ve askerliğinin bitmesine 15 gün kala PKK Militanlarının kurşunlarına hedef olarak ölüm haberi geldi.

Tunceli Ovacık Jandarma Komanda Tabur Komutanlığı askerleri ile Tunceli Erzincan arasında Mercan Dağları Şeker Kayası Gölü mevkiinde dün akşam 16, 30 sularında PKK Militanları ile sıcak çatışmaya giren Mehmetçik ilk sıcak çatışmada üç askerimizi şehit verdi.

Tosya İlçesi Kilkuyu Köyü nüfusuna kayıtlı teskeresine 15 gün kalan Murat Çökmez’ in şehit haberi Tosya İlçesine ulaştı, Tosya Garnizon Komutanlığı ve Tosya Kaymakamlığı tarafından şehit er saat 20 de Kilkuyu Köyünde toprağa verileceği açıklandı.

Kilkuyu Köyüne Başta Kastamonu Valisi Mustafa Kara ile Kastamonu Garnizon Kom. Jan. Kur. Alb. Arif Çetin ile İl. Jandarma Alay Komutanı J.Kd. Alb. İrfan Kaya katılacağı açıklandı. İskilip Çorum, Kargı ve çevre il ilçelerden binlerce vatandaş törene katılmak PKK’yı lanetlemek için akın ediyor.

Oğullarını PKK kurşunları ile kaybeden ve şehit veren 3 kız, iki erkek çocuk sahibi olan yaşlı baba Dursun Çökmez ile Anne Nazik Çökmez geçimlerini hayvancılık ve çiftçilikle sağlayarak evlatlarını yetiştirmişler, ailenin bir bölümü ise İstanbul’da ikamet ediyor, acı haberi alan aile sinir krizleri geçiriyor.

Unutma ey millet ölmez erlerin,

Bu vatan uğrunda can verenlerin,

Dul, yetim bırakıp dönmeyenlerin,

Şad olsun ruhları tüm şehitlerin.

Zaferle yaktığın meşalen yanar,

Sen ölü değilsin, kim ölü sanar,

Şad olsun ruhları tüm şehitlerin

Göklerde süzülen al bayrak sensin,

Bu milletin namusu, şerefi sensin,

Bir mezar arama yüreğimdesin,

Şad olsun ruhları tüm şehitlerin.

Ya Rab kahret bölücüyü, Ya Rab mahvet teröristi. Tez galip et ordumuzu. Ya Rab şehidimizin şefaatine mazhar kıl bizi.

Ya Rab bitir, mahvet bize düşmanlık edenleri, bölmeye çalışanları.

Aziz Şehidim sen Rabbimin Nasip Ettiği En güzel mekanda, PEygamber Sancağında rahat uyu.

Gözün arkada kalmasın. Senden kalan emanet bizim namusumuzdur. Bu toprak üzerinde bir karış emeli olanların emellerini boşa çıkartacak iman, yürek bizdedir.

ELbet hesap sorulacaktır. Vatan Sağolsun...

Link to comment
Share on other sites

Sayın Moderatörüm Üstüme Vazife olmadan itirazımı sunuyorum.

Bir Şehit İçin "VATAN SAĞOLSUN" Cümlesini Dolu Dolu Bağıra Bağıra Söylemek Suç Olmamalı.

Dip Not : Olayı Siyasi Boyuta çekmek istemem ancak gerçekler su ******ürmez boyutta. Şehitlere "Kelle" !!! diyenler Katillere "Sayın" diyenler Utansın. Ayrıca zaten dikkat buyurursanız göreceksiniz ki,ben sadece "hükümetler unutuyor çünkü hiç birisi iktidar değil" anlamında kullandım. üstü çok siyasi görünebilir ama altı o şekilde değildir. Bu ülkede İktidar olmuş bir yönetim sadece ve sadece Mustafa Kemal Paşa ve İsmet Paşa döneminde görülmüştür. Diğerleri sadec hükümettir.

Okuduktan Sonra Silebilirsiniz.

Saygılarımla...

Link to comment
Share on other sites

Terörün Dini, Dili, Irkı ne olursa olsun savunulacak bir tarafı yoktur dünyadaki en kötü şey Allah'ın verdiği cana kıymak insan öldürmektir... Bunu yapanlar elbet cezalarını çekecektir... Şehit ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...