Jump to content

Cep parası konuşma olarak iade


muhtar

Recommended Posts

Cep parası konuşma olarak iade

Vodafone düzenlediği yeni kampanyasında, özel üretim Vodafone 225 cep telefonu alan Hesabını Bilen Tarife abonelerine, cihaz bedelini konuşma süresi olarak geri veriyor.

hbr_1288_d.jpg

Vodafone'un yeni kampanyasıyla, 84 YTL'ye Vodafone için özel olarak üretilen Vodafone 225 marka cep telefonu satın alan Hesabını Bilen Tarife abonelerine, cihaz bedeli konuşma süresi olarak iade ediliyor.

Hesabını Bilen Tarife aboneleri 12 ay boyunca her ay 7 YTL'yi, yani toplam 84 YTL'yi konuşma süresi olarak geri alıyor. Bu arada isteyen Vodafone aboneleri, Vodafone 225 cihazını HSBC Advantage kredi kartlarıyla 84 YTL'den 3 eşit taksit imkanıyla satın alabiliyorlar.

Promosyonlu Vodafone 225 cep telefonunu satın alan aboneler, cihaz kutularından çıkan şifreyi 4554'e ücretsiz olarak kısa mesaj ile göndererek kampanyaya dahil olabiliyorlar. Eğer Hesabını Bilen Tarife’den farklı bir abonelik paketi kullanılıyor ise şifre SMS’inin göndermeden önce paket değişikliği yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamında yeni abonelere başlangıç paketleri ücretsiz olarak sağlanıyor. Söz konusu 7 YTL'lik promosyon, 30 gün boyunca özel servisler hariç, hat aktif ve Hesabını Bilen Tarife kullanıldığı sürece şebeke içi aramalarda kullanılabiliyor.

Vodafone 225 özellikleri:

İnce tasarım

Boyutlar : 104×45×12mm.

Ağırlık : 70 gr.

Renkli ekran

16 polifonik melodi

GSM 900/1800 uyumlu

16+2 MB hafıza

150 saat bekleme süresi

180 dakika konuşma süresi

2 adet oyun/ 24 ay garanti

alıntı haberdir

kaynak :http://teknoajan.com/cep-parasi-konusma-olarak-iade-haber_1288.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...