Jump to content

Autodesk Pixlr Starter 1.1.1.0


uN1versum
 Share

Recommended Posts

EPDArIJTFym3wvTdqAsJKRGqd0Q1AiTf.jpg

 

Autodesk Pixlr Starter 1.1.1.0 | 150.3 Mb

 

Autodesk Pixlr size görüntüler bazı yönlerini geliştirmek ve başkalarına azaltmak için yardımcı sevdiğiniz fotoğrafları görünüm ve his değiştiren basit bir yöntem sağlamak için tasarlanmış eğlenceli ve oldukça kullanıcı dostu bir yazılım çözümüdür.

Basit ve çekici bir kullanıcı arayüzü

Programın kısa ve olaysız kurulum ardından, bunu başlatabilir ve kullanım ve sadelik kolaylığı olarak, hemen başlatılmış ilk çalıştırma, çok fazla sorun olmadan kullanmak için hatta en deneyimli bireyler etkin olsun.

Autodesk Pixlr ana penceresi size bakılmaksızın formatları onlarla çalışmak, böylece, JPG, PNG, BMP, TIF, GIF ve PSD formatlı dosyaları destekleyen, işlemek isteyen fotoğraf yüklemek için izin verir
Zahmetsizce çok etkiler, filtreleri ve stilleri kullanarak resimlerinizi düzenleyebilirsiniz
yarar 'Hızlı', 'iyileştir', 'Etkisi', 'Yerleşimi', 'Sınır', 'Stilize', 'Etiketler' ve 'Tip' her biri içeren çoklu halinde gruplandırılmış düzenleme fonksiyonları ve araçları, birkaç farklı kategoriler içerir sizin için elemanlar seçmek için.
 
'Hızlı' alt menüden, kırpmak veya fotoğraflarınızı düzeltmek, hem de yeniden boyutlandırmak veya bunları askıyı edebilirsiniz. Benzer şekilde, iyileşmek ya da resmin kırmızı göz kaldırma, odak noktasını ayarlamak veya renk bir sıçrama uygulayabilirsiniz. 'Filtrele' bölümü bile, renk, kontrast veya bulanıklık seviyesini değiştirmek keskinleştirmek ya da görünümünü yumuşatmak ya da ikincil bir dosya yükleyerek çift pozlama kullanmanıza olanak sağlar.
 
'Efektler' 'Yerleşimi' bölümünde çok sayıda görsel öğelerin sağlar yaparken uygulayabilirsiniz, 'Vintage' filtreler 'Yaratıcı', 'Varsayılan', 'Yumuşak', 'İnce', 'Too Old', 'UNICOLOR' ve şunları resim üzerine. Ayrıca, 'Sınırlar' veya 'stilize' Kalemi 'görüntüler' dapple ',' Eskiz ',' Poster ',' Haç 'veya' Suluboya 'kullanabilirsiniz.
 
'Çıkartmaları' bölümünde, onlara yazabilir veya bir filigran uygulamak olanak tanır 'Tür' fonksiyonunu kullanırken, onları daha eğlenceli hale getirmek için resimlerinize ekleyebileceğiniz öğelerin geniş bir yelpazeye bulabilirsiniz. Tamamlandığında, resimlerinizi JPG, TIF veya BMP formatlarında ihraç edilebilir.
Erişilebilir bir fotoğraf editörü
Sonuç olarak, Autodesk Pixlr başarıyla hızlı ve kolay sonuçlar ile size sunarak, karmaşık ve sık sık ağır programları kullanmayı öğrenmek zorunda sizi koruyucu, sizin daha az talepkar resim düzenleme ihtiyaçlarını tatmin edebilir ilginç ve etkili bir uygulamadır.
Özellikler
Basit ve kolay kullanımlı arayüzü Güçlü özellikleri •.
•, düzeltin yeniden boyutlandırmak ve daha kırpma gibi özelliklerle fotoğraflarınızı hızlı düzeltmeleri uygulayın.
• Otomatik düzeltme özelliği renkleri dengeler ve basit bir tek tıklama düzeltme kötü ışık koşulları için ayarlar.
• Kolayca Fotoğrafın farklı unsurları değiştirmek ve renk, kontrast, çözünürlük ve doku ayarlayın.
• Çift Pozlama aracıyla iki görüntü birleştirme.
• iyileşmek ve kırmızı göz araçları ile kusurları silin.
• Fotoğraflarınızı ekleme veya Color Splash fırça ile fotoğrafın seçkin bölgelerinden gelen renk kaldırarak pop emin olun.
• Odak Blur aracı ile resmin belirli unsurlarının odağı ekleyerek fotoğraflarınıza etkisini ekleyin.
• 100'den fazla etkileri, 340 bindirmeleri ve 200 sınırları fotoğraflara kişisel stil ekleyin. , Şeffaflığını ayarlamak yeniden boyutlandırmak ve mükemmel dokunuş yaratmak için her öğe döndürün.
Böyle kalem eskiz, suluboya, ve daha birçok gibi efektler arasından seçim - • Stilize özelliği ile sanat eseri haline fotoğrafları Transform.
OS: Windows 7 / 7 64-bit / 8 / 8 64-bit
download6.gif
https://cdn2.pixlr.com/win32/Autodesk_Pixlr_v1.1.1.0_Win32.exe

 

Edited by uN1versum
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...