Jump to content

XPspeed... XP yi %20-30 oranında hızlandırır


davshan

Recommended Posts

http://rapidshare.com/files/44392396/xpspeed.zip

Xp speed internette bulabileceginiz en iyi xp hizlandirici registry ayarlarini icermektedir,Diger hizlandirma programlarindan en üstün yönü: Kesinlikle Hardware ye bir etkisinin olmamasidir. Diger tüm hizlandirici programlar CPU isisinin asiri artmasina neden olarak Pc ye kalici zararlar verebilmektedirler, bunu da speedfan gibi yazilimlar ile gözlemleme yoluyla görebilirsiniz. xp speed i download ederek asagidakiler gibi 96 ayari otomatik (Tek bir click ile)yapmis olacaksiniz.

1.Microsofta kayit yaptirmis gibi görüneceksiniz RegDone=1

2.QoS Bandwidth Limit kaldirilarak %20 Hizli internet (Xp pro icin)

3.Sistem cekirdek Tasmalarini engellenecek

4.BootOptimizeFunction aktif hale gelecek

5.Menü acilislari yildirim hizina ulasacak

6.Pc yi kapatirken sonlanmayan uygulamalar otomatik sonlanacak

7.Pc acilma ve kapanma hizi %40 lara varan oranda hizlanacak

8.Avi dosyalarinda %100 Cpu kullanimini olmayacak....

Ve daha bunlar gibi 130 Registry kaydini ve 27 Manuel kaydi (Toplam 157)yapmis olacaksiniz, böylece xp nizi hizlandirmakla kalmayacaksiniz ,Sisteminiz cok daha stabil ve hatasiz calisacak.

NOT: Manuel ayarlar isin diger %50 sini olusturur o nedenle Baslat-Programlar-xpspeed ten manuel ayarlara ulasip yazildigi sekliyle uygulamayi unutmayiniz.

Dikkat:Tüm Xpspeed versiyonlarinda Ram ve Cache Miktari standart olarak 512 varsayilmistir Laptop gibi cachesi 2MB olan Pc lerde xpspeed ikonuna clickledikten (otomatik ayarlari yaptiktan) sonra kesinlikle manuel ayarlardan Ram ve Cache miktarina ait ayarin yapilmasi gerekir (1) (1)..Baslat > Programlar > Xpspeed yolu ile Manuel ayarlara ulasabilirsiniz ve orada yeralan uygun cache ve Ram miktarina ait ".reg" dosyasinin (reg uzantili dosyanin) üzerine cift clickleyip onaylayarak calistirabilirsiniz, iste bundan sonra kendiniz icin optimum ayarlari yaptiniz demektir , sonrasinda geri kalan manuel ayarlari yapmanizi tavsiye ederim

Link to comment
Share on other sites

bilgisayarın dilinden anlayan kimse yok sanırım :o bizim gibi acemi kullanıcılar için uygun olup olmadığını yazsalar en azından 42 kişi bakıp da mesaj ya da teşekkür atmadan geçmezlerdi :blink: yine de emeğine teşekkürler benden :blink:

Link to comment
Share on other sites

Ne zaman tweaking programı kurdum biraz kurcaladım, windowsta sorunlar oluşmaya başladı. Hiç uğraşmayın bence bu programlarla.

teşekkürler sesime ses verdiğin için :blink:tncxp[/color][/i] zaten hızlı ne gerek var ekstra program ya da işlemlere anlamam ki :blink:

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar sistemin %30-40 hızlanacak olması, bilgisayardan bilgisayara değişecektir. İlla bir sistem hızlandırıcı ya da bilinmeyen ileri özellikleri ayarlayan bir program (tweak) arıyorsanız, TuneUp Utilities ya da Tweak Xp Pro kullanmanızı tavsiye ederim. Hem kullanıcı dostu, hem de bilgisayarınız hangi sistem olursa olsun gerçekten hızlandırıyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

en iyi hızlandırma programı pardon parçası tek bildiğim taze sıcacık parasını ödeyipte aldığın RAM dir. tabii ki işlemcinle doğru orantılı olarak söylüyorum yoksa hiç bir program makinenizi hızlandırmaz. sadece ilk kurduğunuz ayarlara yakın hale getirir. denemesi bedava uzun vadede göreceksiniz

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...
  • 3 ay sonra...

Öncelikle kodlari calan arkadasin ne yapmak istedigini anlamadim ama programin yeni sürümü ve resmi sitesi asagidadir , zaten freeware bir program ve acik kaynak kodlu olarak gelistiriiyor

Xpspeed v14 (Xp niz hic bukadar hizlanmamistir)

2ujqo1h.gif

Please register to see this content.

üstteki linkten download edebilirsiniz (freewaredir)

kurulumda sifre ister,Password:www.sordum.com

Link to comment
Share on other sites

Herşeyin orjinali güzeldir.Ne gerek arkadaşlar eğer çok yavaşsa sorun donanımla alakalıdır.Yüklediğiniz takdirde Açıklamada denildiği gibi işlemcinizi yakma gibi sorunlar oluşabilir.En iyisi siz buz tutmuş göle girmeyin belki batarsınız buda sizin için iyi olmaz :D

Link to comment
Share on other sites

kardes bunalr hep virus linlkler ne bu be yaa

hep virus içeriyor gereksizzz program sateenn

kaspersky yada Nod32 gibi kaliteli programlar kullanin derim yada iyisimi bosverin siz verdigim programi kullanmayin , nasil olsa ben virüssüz de desem herkes antivirüsüne inanir, kullanmadan gereksiz diyebiliyorsaniz hic kullanmayin ondan iyi , ( bu arada arkadasin ilk mesaji ve direkt kullanmadan karalamaya yönelik :D )

bu arada o antivirüsüne cok güveniyorsan sana bir dosya yollayayim ama sartim sadece birkere dosyayi calistirman (Tüm antivirüslerle taratabilirsin ve hepsi temiz diyeceklerdir ) sonrasinda Pc ne olacaklardan sorumluluk kabul etmem

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...