Jump to content

Extra Drive Creator Professional 4.7 TR Yama


muselmansuffe

Recommended Posts

Extra Drive Creator Professional 4.7

(178 Kb)

Tanıtımı : Extra Drive Creator bes (5) farkli sanal sürücü olusturmaniza yarayan kullanimim kolay ve etkili bir program. Extra Drive Creator Professional 4.7 yi olusturan temel fonksiyonlar ve kullanim amaçlarini söyle özetleyebiliriz.

Sifreli Sürücü: Bilgisayarinizda sabit diskleriniz gibi sanal sürücüler olusturuyor, fakat bu sürücü sifreli. Bu sürücüye koydugunuz tüm dosya veya klasör vb. veriler sizden baskasi tarafindan görüntülenemiyor, degistirilemiyor veya silinemiyor.

Sanal CD: Bilgisayarinizda sanal CD-ROM Sürücüleri olusturur. Böylece her hangi bir CD Imaji dosyasini (ISO,Bin,CUE vb.) bu sürücü içerisine koydugunuzda normal bir CD- ROm kullanirmis gibi kullanabilirsiniz. BU özellik en çok oynanirken CD isteyen oyunlarda isinize yarayacaktir ki programla bir CD'nin imajini alabiliyorsunuz ve daha sonra bu imaji Sanal CD içerisine yüklediginizde artik her seferinde oyunlariniz için CD takmaniz gerekmeyecektir.

Dosyadan Sürücü: Bilgisayarinizdaki sik kullandiginiz veya önemli dosyalarinizdan sanal sürücüler olusturur.

Klasörden Sürücü: Bilgisayarinizdaki sik kullandiginiz klasörlerden sanal sürücüler olusturur böylelikle onlara erisimi hem kolaylastirir hem de hizlandirir.

RAM Sürücüsü: Bilgisayarinizda sanal RAM sürücüsü olusturur. RAM Sürücü TEMP veya TMP gibi geçici dosyalarin tutuldugu bir sürücüdür. Bilgisayarinizda yer kaplamasini istemediginiz fakat çalistiginiz ve bilgisayariniz açik opldugu süre içerisinde elinizin altinda bulunmasini istediginiz dosyalari, verileri vb. bu sürücü içerisine yükleyebilirsiniz. Bilgisayari yeniden baslattiginizda veya kapattiginizda buradaki (RAM Sürücüsü) tüm veriler kaybolacak yani silinecektir.

Lütfen bu yamayi orjinal programinizin kurulu oldugu dizindeki "Lang" klasörüne (varsayilan olarak C:\Program Files\WinTools\Extra Drive Professional\Lang\) yükleyin. Daha sonra programi çalistirip "Options" menüsünden "Languages"i seçerek açilir menüden "turkish"i seçip programi Türkçelestirebilirsiniz. Orjinal programi http://www.extradrivecreator.com adresinden indirebilirsiniz

http://www.tes46.com/indir/Extra_Drive_Creator_Professional_4.7.exe[/CODE]

[/b]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...