Jump to content

Passcape Win CD Keys v2.2.1.130


skyman

Recommended Posts

Passcape Win CD Keys v2.2.1.130

cd_main.jpg

Often you have to access your Windows or Office license (CD) keys in order to install/reinstall the software or to find out if it's legally purchased. Passcape Win CD Keys is a program that can help you recover lost CD keys for the currently installed Microsoft products: Windows, Office, Visual Studio, FrontPage, OneNote, Visio, Money, SQL and other products (not listed here) that store their keys in the Windows registry.

features

:: Recover CD keys stored in the Windows Registry;

:: Choose between two (automatic and manual) recovery modes;

:: Decrypt CD keys directly from Windows registry files. If your system is unbootable, just copy 'Software' registry file to a floppy or flash drive and then feed it to PWCDKEY;

:: Export passwords to text, html or excel files;

:: Prevent an unauthorized program execution;

:: Multilingual passwords support;

:: Friendly wizard interface;

:: detailed help;

:: Install/uninstall support.

:: Passcape Winn CD Keys v2 has some new features and improvements. Now it is compatible with Windows Vista and LongHorn product keys (however it seems that activated Vista won't store it's product key in the registry any more), has new functionality to retrieve custom keys. PWCDKEY contains built-in definitions for more than 390 software products. You can use this sample to create your own key definition templates. Just edit it and save as licenses.ini into the program's installation directory.

Requirements

Windows® 95/98/NT/ME/2000/XP/2003, less than 2 Mb on your hard drive.

http://rapidshare.com/files/43389885/Passcape.Win.CD.Keys.2.2.1.130.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

heheheheee bu ne laaaaaa -> atmışsın bir kırık link ve bi kac ingilizce kelime al size program diye

TNCTR.com için ingizlice tercuman araniyor

Siz çoğunlukla, yada yazılım yükleme-yeniden yüklemesi farkına varsın diye Windows yada Ofis lisans (CD) anahtarlarınıza erişmek zorundasınız eğer kanunen satın alınırsa. Passcape Kazanma CD Anahtarlar'ı, . halen yüklenen Microsoft ürünleri için kaybetilen CD anahtarlarını kurtardığınıza yardım edebileceği bir programdır: Windows, Ofis, Görsel Stüdyo, frontpage, onenote, visio, para, SQL ve diğeri. Ürünler (burada listelenmeyen) o, Windows Kayıt Defter'inde anahtarlarını depolar.

Özellikler.

: CD anahtarlarını, Windows Kayıt Defter'ini depoladıklarını kurtarın;

: Iki kurtarma modu arasında seçiniz; (otomatik ve kılavuz);

: Windows Kayıt Defter dosyalarından doğrudan Şifre çözme CD anahtarları. Eğer sistemin önyüklenebilirsizse , şimdi 'Software' kayıt defter dosyasını bir gevşeğe kopyalayınız veya Sürücü'yü ışıldayınız ve sonra onu PWCDKEY'E besleyiniz;

: Parolaları metni verin ,html yada üstün olma dosyaları;

: Yetkisiz bir program işletimini önleyin;

: Çok dilli parolalar destekler;

: Dostça büyücü arabirim;

: : ayrıntısına girilen yardım;

: Yükleme-kaldırma desteği.

: Passcape Winn CD Anahtarlar v2'si, birkaç yeni özellikler ve gelişmelere sahip olur. O şimdi, Windows vısta'sı ile uyumludur ve Longhorn ürün anahtarları , özel anahtarlarını almak için yeni işlevselliğe sahip olunuz. (fakat onun, Ürün Anahtar daha_fazla kayıt defterinde olmadığı vista, . depolamayacağını harekete geçirdiğine benzer).

PWCDKEY, 390 yazılım üründen daha fazla için yerleşik tanımları içerir. Siz, kendi anahtar tanım şablonlarınınızı oluşturmak için bu örneği kullanabilirsiniz. Şimdi, onu düzenlersiniz ve programına licenses.ini olarak kaydediniz.

Windows® 95/98/NT/ME/2000/XP/2003 uyumludur vista kullanılacıları için programızın üstüne sağ tıklayarak özellikler bölümünü seçim uyumlulugu tıklayıp xp ye uyumlu yazısına tıklayınız böyleçe vistaya uyumlu olur bu yöntem her program için geçerlidir

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...