Jump to content

UFO


Saltuk Gazi

Recommended Posts

UFOcuların kutsal kitaplarından biri. Erik Von Döniken adında bir uyanık tarafından yazılmıştır. Bu kitapta Erik Von Döniken (ona kısaca Erik diyebiliriz) çok eski zamanlardan beri uzaylıların dünyaya geldiğini arkeolojik buluntularla ispat etmeye çalışmaktadır. Mesela Mısırdaki piramitleri uzaylılar yapmıştır. Sadece piramitler değil Çin Seddi, Maya ve İnka şehirleri, And dağlarının tepesindeki devasa resimler, İngilteredeki Stonehange (eski taş yığınları), Ürgüp'teki Peri Bacaları, Pamukkaledeki Travestiler (bazıları traventen de der) . v.s. v.s. Bunların hepsini uzaylılar yapmışlardır. Uzaylıların başka işi gücü olmadığından dünyaya gelip taştan topraktan şeyler yapmaktadırlar.

Şimdi Eriğin iddialarını ayrıntılı biçimde inceleyelim:

Eriğin İddiası : Mısır piramitleri milyonlarca taş bloğun üst üste konmasıyla yapılmışlardır. Bu kadar taşı düzgünce kesip piramit yapmak insanların işi olamaz. Uzaylılar bu taşları laserle kesmişler ve üst üste dizmişlerdir.

Doğrusu: Eğer piramitleri Eriğin iddia ettiği gibi uzaylılar yapmış olsaydı, piramitin inşaatı birkaç hafta ancak sürerdi, ammavelakin ortalama 30 yıl sürmüştür. Demek ki uzaylılar çalışmak yerine dötlerini devirip yatmışlardır. Oysa bu taşları binlerce amele çok uzaklarındaki taşocaklarından anaları ağlayarak çıkarmış, yontmuş, taşımış ve üstüste koymuşlardır.

Eriğin İddiası : Piramitlerin taban alanının yüksekliğiyle toplamının 120.000.000'la çarpımı dünyanın güneşle olan uzaklığını vermektedir. Bunu o zamanın adamları nereden bilecek? Bunu ancak uzaylılar bilir.

Doğrusu: Ulaşmak istediğiniz bir sayıya çeşitli denklemler kullanarak ulaşabilirsiniz. Mesela Bülent Mrsoyun'un dötünün (Bakınız montaj hattı sayfa 6) yarıçapının karesinin göğüslerinin yüksekliğine bölümünün 100.000.000'la çarpımı da dünyayla güneş arasındaki mesafeyi verir. Bülent'in dötünü de mi uzaylılar yaptı lan?

Eriğin İddiası : Maya, Aztek, İnka gibi eski Amarikan medeniyetlerini uzaylılar kurmuşlardır. Onların da binaları piramit şeklindedir. Sirius yıldızını da biliyorlardı. Bunlar çok mükemmel takvimler yapmışlardı. Ve muazzam bir medeniyet kurmuşlardı. Uzaylılar yardım etmese NAH yaparlardı.

Doğrusu : Uzaylılarda piramit saplantısı var herhalde. O piramitlerde rahipleri tanrılara binlerce insanı kurban ediyolardı. Sirius yıldızını tabii biliyorlardı, çünkü göğe bakan herkes bilebilir (Sirius nedense UFOcuların en sevdiği yıldızdır, nerden öğrendilerse). Tarım toplumu olduklarından iyi bir takvim geliştirmişlerdi. Eski Amarikan medeniyetleri çok gelişmiş oldukları halde tekerleği bilmiyorladı. Demek ki uzaylılar da bilmiyordu. Ama uzay gemileri tekerlek şeklinde. Allah Allah!

Eriğin İddiası : And dağlarının tepesinde bulunan Nazka'daki devasa kertenkele, kuş, yılan resimleri uzaylıların yollarını bulabilmeleri için yapılmış şekillerdir. Bunlar yerden bakıldığında hiçbir anlamı yoktur. Bunların tadını çıkarmak için havadan bakmak lazımdır. İnsanlar böyle şeyleri niye yapsınlar ki, böyle salak şeyleri ancak uzaylılar yapar.

Doğrusu : Uzaylıların radarı falan yok herhalde. Koskoca uzayda dolaşıyorlar, dünyada kayboluyorlar. Bu resimlerin niye yapıldığıni arkeologlar hala araştırıyolar. Bulana bizden bir adet kesmeşeker.

Eriğin İddiası : Mağaralardaki ve tapınaklardaki astronot ve uzay gemisi resimleri ilkel insanların uzaylıları gördüğünün en kesin kanıtıdır.

Doğrusu : Bu resimler her anlama gelebilecek resimlerdir. Bunlara göre mağara duvarındaki kocakafalı adam resmi astrontu temsil etmektedir. Buna sebep çizenin beceriksizliği değil uzaylıların dünyaya gelmeleridir. Yine tapınaklardaki kargacık-burgacık adam resimleri de uzay gemisine binmiş uzaylı resimleridir. Resimlere dikkatli bakınca adamın uzay gemisine değil tombul bir hatuna binmiş olduğu görülür.

Eriğin İddiası : İnsanları uzaylılar imal etmişlerdir. Uzaylılar maymunları genetik işlemlerden geçirerek insan haline getirmişlerdir. İnsanlar aslında uzaydan gelenlerin torunlarıdır. İnsanlar gerizekalı yaratıklarken onların genlerini değiştirerek evrimlerini hızlandırmış ve modern insanı yaratmışlardır. İnsanlar uzaylılar gelmeden önce kendikendilerine evrim geçirip bu hale gelmişlerdir. Cennet uzayda bir gezgendir. Adem ve Havva aslında uzaylıdır. Sirius yıldızının bir gezegeninde yaşayan atalarımız bu gezegenin yok olması üzerine bu dünyaya gelmişler ve kendilerini dünyanın şartlarına uydurmuşlardır.

Doğrusu : Erik, bu mevzuuda tam anlamıyla mıçmıştır. Yukarıda görülen ve birbiriyle ve anormal şekilde çelişen bu fikirlerin hepsi Eriğin iddialarıdır. Uzaylılar insan yaratmak için maymun yerine sığırları seçselerdi acaba neye bezeyecektik. Niye elin gezegeninde insan yaratıyorlar? Başka işleri mi yok? İnsanların nasıl yaşadığından onlara ne? Madem geliyolar o zaman neden piramit gibi hiç bir işe yaramayan şeyler yapıyorlar? Nil taşınca bir sürü insan ölüyor. Piramit yapacağına, o taşlarla set, baraj falan yapsalar ya. Böyle şeyler yapmazlar, niye? Çünkü evrensel kanunlara (?!) göre gezegenlerdeki medeniyete müdahale etmek yasak. Madem yasak ne diye gelip piramit, kuş resmi, heykel falan yapıyorlar? Neden insanların genleriyle oynuyorlar?

:D:D çok gülmüştüm okuduğumda..

Link to comment
Share on other sites

tabii bi de bu var:

TÜRKİYE'DE UFOLAR

Türkiye'de de arasıra UfO gördüğünü hatta uzaylılar tarafından kaçırılıdığını iddia eden adamlar çıkmaktadır. Ama Türkiyedeki insanların gelir düzeyi Amarikalılar kadar yüksek olmadığından bu işle ilgilenen çok azdır.

Türkiyede UFOlar en çok Niğde-Aksaray bölgesinde görülmektedir. Fi tarihinde oraya giden TRT muhabiri kamerayı sallayarak Venüs gezegenini hareketlendirmiş ve bunun UFO olduğunu iddia etmiştir (bu, aptal televizyoncuların sıksık başvurduğu sanal UFO imal etme yöntemlerinden biridir). Türkiyede UFO kültürü olmadığından halkımız bu konuya biraz ilgisizdir. Ama cinlerin adlarını, özelliklerini bilecek kadar da cin kültürüne sahiptir. Halkımız cinlere gösterdiği ilgiyi maalesef UFOlara göstermemektedir. UFOlarla ilgili sadece birkaç örnek vardır:

Bundan 60-70 yıl önce uzaylılar bir tarlaya inerler. Etrafı incelerken köylüler tarafından görülürler. Evvela köylülerin onlardan korkacaklarını zanneden uzaylılar, köylülerin yakın ilgisinden çok etkilenirler ve onlarla konuşmaya başlardır. Köylüler de onlara geleneksel Türk misafirperverliğini gösterip gözleme, ayran, baklava ikram ederler. Bu durumdan çok hoşlanan bir uzaylı, diğer uzaylıları tiktiredip köyde kalır. Orada evlenir, sünnet olarak müslüman olur, Pörtlek Memet adını alır ve çoluk-çocuğa karışır. Eğer biryerlerde kocakafalı, pörtlek gözlü adamlar görürseniz bunlar o uzaylının çocukları ve torunları olabilir. Peki ya siz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...