Jump to content

AMD İşlemcinin İçinden Saç Teli Çıktı


Hakinen

Recommended Posts

Ülkemizde ilkel koşullarda üretim yapan fırınların hazırladığı ekmeklerin içinden saç teli çıktığına daha önce çok kere şahit olduk ama son derece yüksek teknoloji ile dezenfekte edilmiş ortamlarda hassas cihazlar ile kontrol edilerek üretilen işlemcilerin içinden saç teli çıkacağınıa hani resimleri görmesek inanamazdık.

AMD'nin çift çekirdekli X2 işlemci ailesinin giriş modeli olan X2 3600+'n kutusunun açılması ile birlikte ortaya çok edecen bir görüntü çıktı. Kullanıcıların "Bio-CPU" diye yorumlar yapmasına da neden olan işlemcinin içinden çıkan saç teli cpu'nun çalışmasına olumsuz anlamda bir etki etmese de hem güldürücü hemde AMD adına düşündürücü bir gelişme.

İşte resimler,

11b7c3ae259649d69267267ib1.jpg

b0dc90b311294cf3ad9df6fyc0.jpg

80202768f8554729913d75csn5.jpg

f4e07046d00147f0b8de44dbk6.jpg

:angry:

Link to comment
Share on other sites

AMD nin son teknoloji ürünü arkadaşlar o . Bombayı ben açıklıyorum o bir anten ve şu şekilde çalışıyor. İşlemciye uzaktan kumanda ile overclock yapabiliyor kullanıcı. Sanırım işlemcinin sahibine kumandayı yollamayı unutmuşlar. :angry:

Link to comment
Share on other sites

yav ne kadarda geri kalmışınız bu yeni sistemden haberiniz yokmu o ek soğutucu kılı o kılcal boru içerisinde civa var onla soğutmayı sağlıyor... :blink::o:o

yav bide bana amdyi övenlere bakın işlemcideki dandikliğe bak saç kılını içinde onutmuş adam :blink:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

İşlemcinin içinden Kıl çıkmasını çok abarmışsınız. tamam çıkabilir bunun zararı ne.

işlemci yavaşlamıyor sorun cıkarmıyor Bir kılın malı pasif hale getirmemesi lazım. bir kere o amd nin yeni sogutma sistemi fan falan gerekmiyo o saç teli dışarda kalsın tamam

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...