Jump to content

ogame delileri


Saltuk Gazi

Recommended Posts

arkadaşlar ogame internet tarayıcısı tabanlı bir oyundur çok sürükleyicidir,Türkiye de şu anda yaklaşık 4milyon oyuncu bulunmaktadır ve 40 tane sunucusu vardır.işte bu oyuna takılan kişi bir daha bırakamaz geceleri uykusuz kalır sınırsız stratejiler üretilebileceği için 15000 kişiye karşı üstünlük mücadelesi verirsiniz...şimdi bir sieden alınmış ogame tanımları var ama yeminle söylüyorum AYNEN başıma gelmiş olay ve diyaloglardır..:

kız arakadaşa ogame anlatmak:

bir süre sonra kiz arkada$in ba$ina "eski" kelimesinin eklenmesine neden olacak bir eylemdir bu.

*----bir de ''çocuk gbi şu oyunu oynamaktan vazgeç '' gbi cümleler kurarsa kiz arkadaş; (hiper uzay iticisi ni seviye 6 ya getirip muhripleri sokası gelir insanın sevdiceğine.(kötü manada değil saldırmak manasında muhribler büyük gemilerdir)

kızlar arasında ise:

· bazen de, bilimkurgu ile ilgilenen ve her duyduğu şeye ''ben de deneyeceğim ulan.'' şeklinde atlayan bir dişi iseniz; hemcinslerinizle aranızda geçecek berbat ötesi diyalogların ana nedenidir. fazla kaptırdığınız taktirde, bütün o ''kızsal mevzu''lara dayalı olan arkadaşlığınız, tarihe karışacaktır.

- işte ogame böyle bir şey. anladın mı?

- ya, mango'ya gidelim mi? indirim başlamış.

- olmaz. terraformer için plan yapmam lazım.

- e cilt bakımı yaptıracaktık?

- ya gelemem, filoyu gönderdim ben, onu bekleyeceğim.

- hani bana yavşayan bir çocuk vardı ya, kaan. kontör göndermiş hattıma. ay canım yaaa.

- kontör mü? hah. bana beleş deuterium gönderdi biri.

- deuterne?

- off boşver.

hayatı ogame olmak..

sürekli ogame ile uğraşan bünyenin giderek ogame müptelası olması ve ogame'i düşünmeden yaşayamaması durumudur. arkadaşlarla neşe içinde taksime giderken bile "peh pek o kadar madeni bıraktık gezegene,kaparlar mı acaba", "yeni yaptığım kıymetlilerim komuta gemilerime ben uyurken dadanan oldu mu" gibi bir sürü düşünceyle yaşamaktır. defalarca kaydı sil butonuna basıp sebat edip 2 gün bakmadıktan sonra tavan yapmış madenleri görüp oyuna daha bir hırsla devam etmektir. ileri vakalarda bünye "görev:tuvalete gitmek kalan süre:9 m 23 s " şeklinde yaşamaya başlayabilir.

vs bugün akşama kadar bunalrı okuyup çatladım gülmekten böyle kırıldığımı hatırlamıyorum

http://sozluk.sourtimes.org/

[/CODE]

girin ve yukardan arama yerine ogame yazın arama sonuçları sağ tarafta gözükecektir ama gerçekten harika şeylerdi oynayanlar daha ii bilir... :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...