Jump to content

‘Pavarotti ölüyor’ haberleri yalanlandı


mavikiz

Recommended Posts

Ünlü İtalyan tenor Luciano Pavarotti’nin sağlık durumunun iyice kötüleştiğine ilişkin Alman ve İtalyan basınında yer alan haberler yalanlandı.

Pavarotti’nin menajeri Terri Robinson, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Pavarotti’nin durumu oldukça iyi. Zamanını Modena ve Pesaro arasında geçiriyor. Her gün ders veriyor, şu anda da stüdyoda yeni bir albüm kaydı yapmakla meşgul. Eşi ve ailesiyle yaz tatilinin tadını çıkarmaya çalışıyor” dedi.

268924.jpg

Alman Bunte dergisi tarafından yayımlanan ve İtalyan Diva e Donna dergisi tarafından da alıntılanan bir söyleşide, İtalyan tenorun kızı Giuliana Pavarotti’nin, “Babam yakında öleceğini biliyor” dediği belirtilmişti. Ancak, söyleşinin her iki dergide de yer almasının ardından, gerek Robinson, gerekse Giuliana Pavarotti tarafından yapılan açıklamalarda, söz konusu ifadenin Bunte dergisinin sansasyon amaçlı bir çarpıtması olduğu belirtildi.

İtalyan tenor, pankreasındaki tümör nedeniyle yaklaşık bir yıl önce ABD’de ameliyat geçirmişti. O dönemden bu yana kanserle mücadele eden ve pek ortalıkta görünmeyen 71 yaşındaki Pavarotti, zamanının büyük bölümünü 34 yaşındaki ikinci eşi Nicoletta ve 4 yaşındaki kızı Alice’yle geçirmeye özen gösteriyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...