Jump to content

LG'den YouTube Telefonu


harktu

Recommended Posts

ImageYouTube ve LG Electronics firmaları ortak bir projeye imza atmak için sözleşti. Bu sürpriz anlaşmanın içeriğini SDN açıklıyor: YouTube’a tam uyumlu Cep Telefonu!

Güney Koreli elektronik devi LG Electronics ve dünyanın en çok ziyaret edilen video paylaşım sitesi YouTube, teknolojilerini sürpriz bir şekilde birleştirme kararı aldı. Yasal sözleşmeyi dün imzalayan firmalar YouTube hizmetlerinin tamamından sorunsuzca faydalanabilecek bir cep telefonu tasarlayacak.

LG Electronics’in yaptığı açıklamaya göre tasarlanacak cep telefonu YouTube'dan video izleme olanağının yanı sıra kullanıcıların siteye video yükleyip paylaşmasına da olanak sağlayacak.

Image

Tasarımı aylarca merak edilen Google Phone (KU-580) LG Chocolate’ın geliştirilmiş bir hali çıkmıştı. YouTube telefonu ise henüz sadece bir soru işareti

LG daha önce de Google için bir telefon tasarlayarak bu ortaklığın ilk adımlarını atmıştı. YouTube’un sahibi olan Google bu yeni anlaşmayla LG ortaklığını da bir adım ileriye taşımış oldu. Google Phone adı verilen ve Google'ın arama motoru, Gmail ve Google Maps gibi özelliklerinden etkili olarak faydalanabilmeyi sağlayan cihaz geçtiğimiz ay Avrupa’da satışa sunulmuştu.

Adı bile henüz belirlenmemiş olan yeni telefonun 2007’nin sonbahar aylarında Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor.

choogle.jpg Perşembe, 05 Temmuz 2007

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...