Jump to content

ADSL'de Yeni Kampanya Yakında!


Muallim-i Ali

Recommended Posts

Vatan Gazetesi yazarlarından Elif Ergu'nun TTnet'in genel müdürü ile yaptığı röportajda, TTnet genel müdürü Okay Eğdirici ADSL'de kırdığı müşterilerle yeni kampanyada barışacağını belirtti.

TTnet'in Pepsi Cola'dan transfer ettiği yeni genel müdürü Okay Eğdirici, çok eleştirilen ADSL kampanyasıyla rekor kırıp tek bir günde 17 bin 500 üye kaydettiklerini söyledi. Eğdirici eski abonelere ise bir müjde verdi: Kırgın abonelerin gönlünü alacak yeni bir kampanya yolda.

Türk Telekom'un internet hizmet sağlayıcı kuruluşu TTnet, son zamanlarda hem reklamlarıyla hem de agresif kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Üye sayılarını yeni kampanyalarıyla hızla arttıran TTnet'in başında 6 aydır Okay Eğdirici var. Kendisine pazarlama uzmanı desek hata etmiş olmayız. 6 ay öncesine kadar farklı alanlardaki pazarlama tecrübesi ile bilinen Eğdirici, şimdi TTnet ve şirketin kabuk değiştirmesi için kolları sıvamış durumda. 50 kişilik personelle yürüyen TTnet kısa zamanda çalışan sayısını ikiye katlayacak. Yenilikler için atak yapan Okay Eğdirici göreve geldiğinden bu yana ilk kez röportaj verdi.

Günde 17 bin müşteri

>>Kaç üyeniz var?

3.5 Milyon

>>Bir kampanya başlattınız. Fiyatlarınızda büyük indirim yaptınız. Bu kampanyanın size geri dönüşü nasıl oldu? Bu bir rekor mu?

Son iki haftadır bu kampanyanın etkisiyle hızla büyüyoruz. Dün (18 Haziran) 17 bin 500 üye kaydı yaptık. Evet. Bir günde en fazla üye kaydına ulaşıldı.

>>Bu yeni kampanyanızla eski müşterilerinizi kandırmış gibisiniz. Çok daha uygun fiyatlara abone oluyor yeni müşteriler, eski müşeriler ise kampanyalardan yararlanamıyor. Haksızlık değil mi?

Varolan müşterilerimiz kırgın ama onlara yönelik avantajlarımız da yolda.

Yeni Kampanya Geliyor!

>>Ne gibi avantajlar olacak?

Şimdi söyleyemem ama kısa bir süre sonra herkes duyacak. Bir tip kampanyalar her sektörde oluyor. Araba alıyorsunuz bir anda yeni kampanya oluyor, garantisi uzuyor, indirim geliyor...

>>Çok mu eleştirildiğinizi düşünüyorsunuz?

Türk Telekom'un özelleştirme süreci tartışılan bir süreç. Ne zaman bir şey yapsak genelde bardağın boş tarafı görülüyor. İyi anlatabilmemiz lazım yaptıklarımızı. Son kampanyamız etkili bir kampanyaydı ve fazlasıyla ses getirdi.

Bilgi ve Kaynak: Bu röportaj Vatan Gazetesi 24 Haziran 2007 Pazar günü yayınladığı Pazar'ın Patronu isimli röportaj bölümünden alınmıştır. Röportajın sadece ADSL kullanıcıları ile ilgili olan bölümleri yayınlanmıştır, devamı için bu gün yayınlanan gazeteye ulaşarak ya da Vatan Gazetesinin internet sitesini kontrol edebilirsiniz. Yayınlanan röportaj Vatan Gazetesi yazarı Elif Ergu tarafından yapılmıştır.

Link to comment
Share on other sites

yav eski kiracılarla dalga geçiyolar bide bizim artan bi kullanıcımız oluyor felan diyolar hayırlısıyla ttnet e açılan davalar sonuçlanırda eski kiracıların kayıpları karşılanır işallah :wub:

Link to comment
Share on other sites

256 hız canıma tak etti artık 100 mb lık partı 1 saatte çekmek ne demek ya bu durumda adamların elinde ne hızlar mevcutken bize neler çektiriyolar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...