Jump to content

TurboNote Plus ver.6.2


OulCidoY

Recommended Posts

TurboNote Plus ver.6.2

TurboNote+ not only has great sticky note features, but a host of other handy helpful capabilities in a trim program that needs no thinking to use. It will save you time and money, cutting down the everyday hassles in your life.

* a quick easy memory aid

* instant information store

* fast messaging system

* simple scheduler and alarm

* secure, reliable backup

TR Acıklama :

Çok yönlü ama ücretsiz bir post-it (yapiskan not) programi ariyorsaniz, TurboNote tam size göre olabilir. Program, son zamanlarda moda oldugu üzere "sporsorlu" çalistigindan, kullanimi için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. TurboNote'un küçük ve renkli "not kagitlari"na, mesajlari, telefon numaralarini, yapilacak isler listesini ve buna benzer birçok seyi not edebilirsiniz. Isterseniz notlarinizin rengini ve boyutunu degistirebilir, notlari küçülterek ekranda kalabalik yaratmalarini önleyebilirsiniz. Notlar otomatik kaydetme özelligine sahip oldugundan, bilgisayarinizi kapatip açtiginizda yine orada olacaklar.

Programin güzel bir özelligi: Notlarda geçen Web adreslerini, programlari ve dosyalari, üstüne çift tiklayarak açabiliyorsunuz. Diger hos özellikler arasinda alarmlar, yazdirma, ayarlanabilir kisayol tuslari, mouse'un kaydirma tekerine destek, TCP/IP ag üzerinden not gönderebilme ve birçok ileri düzey görünüm ayarlari var. TurboNote, monitörünüzün üstüne gerçek post-it'ler yapistirmadan organize olabilmenin iyi bir yolu.

Download :

http://rapidshare.com/files/38069231/trbplu_horg.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...