Jump to content

Citrio 45.0.2454.266


Smartsis
 Share

Recommended Posts

Citrio 45.0.2454.266

 

697a2a148e9d2fee53ca78dd34aed452.jpg

 

Citrio 45.0.2454.266 | 56.6 Mb
 
Citrio programı, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz alternatif web tarayıcıları arasında yer alıyor ve browser dünyasına oldukça sıkı bir giriş yaptığını söyleyebilirim. Programın üreticisinin de belirttiği üzere çok sade bir arayüzü var ve bu arayüzün olabildiğince hızlı bir şekilde açılması sayesinde özellikle tarayıcı açılış zamanlarından şikayetçi olanların memnun olacaklarını düşünüyorum.
 
Son zamanlarda popüler web tarayıcılarının maalesef biraz ağır kaldıkları ve kullanıcıların bilgisayarlarını zorladıkları bir gerçek. Bu sorunun üstesinden gelen Citrio internet tarayıcısı, aynı zamanda kullanıcı gizliliğine de değer veriyor. Kullanıcıların herhangi bir şekilde kişisel verilerini toplamayan program, malware ve phishing gibi saldırı türlerine karşı da dirençli ve içerisinde kendi koruma araçlarını barındırıyor.
 
Web tarayıcısı eklentileri konusunda da destek sunan ve hızlı çalışan eklentilere sahip olan Citrio, böylece özel ihtiyaçlara yönelik olarak kişiselleştirilebiliyor.
 
Citrio'nun en çok beğeneceğiniz özelliğine sıra geldi. Kendi içerisinde yetenekli bir indirme yöneticisine sahip olan program, aynı zamanda torrent dosyalarını da indirebiliyor ve böylece bu iş için ek bir program kullanmanıza gerek bırakmıyor. Bilhassa sıklıkla uTorrent ve türevlerini kullananların artık bu zorunluluktan kurtulmalarını sağlayacaktır.
 
Citrio tüm bu özelliklerinin yanında video indirmenize yardımcı olacak bir video indirme aracı ve aynı zamanda akıllı proxy widgetı araçlarına da sahip. Herhangi bir kullanıcının ihtiyaç duyabileceği neredeyse herşeye sahip olan uygulamanın en sevilen web browserlar arasına gireceğine hiç şüphem yok.
http://turbobit.net/k1lr3hv4lt6r.html
http://www.gboxes.com/2wtmzm02fgi2/CitrioOfflineInstaller.exe
Edited by Smartsis
Link to comment
Share on other sites

Daha öncedende Kullanmaktayım başarılı

Evet Aynen Öyle Bende Kullanıyorum.

 
Sade ve işlevsel bir internet tarayıcısı (web browser) olan Citrio yeni nesil özellikleriyle bir çok işi aynı ekranda kolaylıkla yapmanızı sağlıyor.
Citrio'da ek uygulamalar/eklentiler yüklemeye gerek kalmadan ekran görüntüsü alabilir, web sitelerindeki videoları indirebilir, proxy özelliği ile IP'nizi değiştirerek güvenli sörf yapabilirisiniz.
Ek olarak torrent istemcisi ve yerleşik malware ve phishing koruması sunan Citrio, normalde bir çok ek uygulama ile kazandırılabilecek özellikleri kendi bünyesinde kullanıcılarına sunuyor.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...