Jump to content

Çocukları şaşırtacak gerçekler


mavikiz

Recommended Posts

İstakozların kanının mavi olması, mavi rengi görebilen tek kuşun baykuş olduğu, atların bir ay ayakta kalabildiği, köpekbalıklarının hiç hastalanmadığı bir dünya, yalnızca çocukları değil büyükleri de meraklandıracak.

267842.jpg

“Şaşırtan Gerçekler Dizisi 1” Hayvanlar kitabı, geri geri yürüyemeyen kangurular, zıplayamayan filler, enerjiden tasarruf eden penguenler, yangın söndüren gergedanlar, nükleer felakate aldırmayan akrepler, yolunu bulmak için işaretlerden yararlanan karıncalar, yavrusundan korkan pandaların dünyasını çocuklara tanıtıyor.

BASIN KARTLI KEDİ

Kitabın yazarı Metin Hakyeri, kitabını basın kartlı ‘Güzel Kedi Bekir’e adamış. Bekir’i merak edenler için yazarından kısa bir not iletelim: “Bekir Cumhuriyet Gazetesi’nin Cağaloğlu’ndaki tarihi binasında soğuk bir kış günü doğdu. Yıllar yıllar önceydi... Annesi Asuman’a değil de babası Eyvah Necdet’e benzedi daha çok...Yıllarını Türk basınına hizmet ederek geçirdi. Yazıişleri salonundan neredeyse hiç çıkmadı. Gazetenin yıllarca haber toplantılarına katıldı. Gazeteyi fare istilasından korudu, çalışanları türlü hokkabazlıklarla neşelendirerek verimi artırdı... Bu yüzden basın kartına sahip yeryüzündeki tek kedi Bekir’dir”.

Şaşırtan Gerçekler Dizisi 1/ Hayvanlar

Yazar: Metin Hakyeri

Kapak ve Resimler: Hilmi Şimşek

Bulut YayınlarıI

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...