Jump to content

Smartnet ARC4P modem download problemi


galatasaraylı

Recommended Posts

2-3 ay önce bilgisayar ve internet için de Smartnet ARC4P modem aldım fakat rapidshare'den veya herhangi bir siteden downlaodlar % 99 da takılıp kalıyordu. Masaüstüne indirme yapmıyor öyle devam ediyor % 1 lik kısım uzun süre öylece bekliyor en sonunda zamanaşımına uğruyor download ve bizim internet limiti güme gidiyor. Sayfalar bazen yarım açılıyor. Bu problem downlaodların yarısından fazlasında yaşanıyor ve sayfalar yarım yükleniyor. Ama modemin data link ışıkları sabit yanıyor yani hatta problem yaşanmıyor. Bu yüzden bayisi aracılığıyla modemi tamire gönderdim fakat üstüne sağlamdır yazıp geri göndermişler. (Bir ayda sağlam modemi tamir etmek için baya uğraşmışlar herhalde )Bir ay serviste kaldı şimdi aynı problem devam ediyor Yanlış saatin arada sırada doğruyu göstermesi gibi bazen downlaodlar tam geliyor. Şimdi bir ay daha servise gitmesi gerekiyor kargo ücreti cebimden gidicek yine.

Telekom virüs trojan felan feşmekan diyor. Virus olmadığına eminim çünkü arkadaşımdan ödünç olarak aldığım USB modemle kesinlikle download problemi yaşamadım. Kesinlikle modemle ilgili birşey. Sorum aynı problemi yaşamış olan ve çözmüş olan varsa bir yol gösterirse sevinirim.(Modemi değiştir diyeceklere şunu belirteyim: modemin değiştirilmesi için veya iadesi için modemin en az 3 kere servise aynı arızadan gelip tamir edilememesi gerekiyormuş. 3 defa servis demek 3 ay modemsiz kalmak demek. Telekoma her ay modem parası kadar internet ücreti ödüyorum. Yani çok ters bir durum.)

İşin ilginç tarafı ben bozuk diyorum modemi satanlar sağlam diyorlar bu durumda kimin dediği doğru olacak bizim modemimiz sağlam diyen kişi modemi değiştirmeye de yanaşmaz herhalde.

Bir de şunu sorayım Smartnet ARC4P modemi sorunsuz kullanabilen varmı yoksa piyango bize mi vurmuş.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Bu modemi yapanın ALLAH bin belasını versin bende aldım ondan 2007 de downlaodlar % 99 da takılıp kalıyordu zyxel diye bir modem daha aldım sorun ortadan kalktı Smartnet modem almayın sakın downlaod %99da kalıyor firmware ve indirme programlarıda fayda etmiyor

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...