Jump to content

Symantec Norton Goback™ 4.0 Retail


chAsEEr

Recommended Posts

Symantec Norton GoBack™ 4.0 Retail

kypefetjex.jpg

Symantec's Norton GoBack™ 4.0 allows you to easily undo PC problems. Restore your PC to a healthy state by going back minutes, hours, or even days (depending on available disk space). Also use Norton GoBack to restore files that have been deleted or modified, and to try new software safely.

http://rapidshare.de/files/35132459/Symantec_Norton_GoBack__4.0_Retail.zip%3Cbr%20/%3E

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

Norton GoBack 4.0

DL

http://rapidshare.com/files/14508518/Go_Back_v4.00.290_retail.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

ben bunu daha önce cafede kullnmak için baya bir uğraştım ama kullanamadım bunu resimli olarak kullanımını anlatacak olan varsa çok sevinirim

Cafede Kullanıcaksan Deepfreze Kullanmanızı tavsiye ederim.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
Cafede Kullanıcaksan Deepfreze Kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben evde kullacağım arkadaşım ama kullanmasını herhalde bilemiyorum? FİLE RECUVRY denen bir sayfa açılıyor oradan ilk bölümü tıkladım 388 adet file buldu 12.7.2008 tarihini koyu şimdi ne yapacığ bilgisi olan olursa yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar goback türünde eşsiz benzersiz özellikte bir program.Saniye saniye yapılan tüm işlemleri geri alabiliyorsunuz.

Fakat iki noktada bana fazlasıyla sıkıntı veriyor.Birincisi;diskin tamamını etkiliyor yani tüm diski kendi dosya mantığına (partition id'sini değiştiriyor) göre kullanıyor bu yüzden diske dışardan erişmek normal yollardan mümkün olmuyor.Bencil bir program.İkincisi sadece xp ve öncesini destekliyor.Vista için bu özelliği kullanamıyorsunuz.

Sistemi ne tür değişiklik yapılırsa yapılsın mükemmel derecede koruyor.En çok hoşuma giden kısmı hertür işlemi anında tarayıp hangi programın yaptığını neleri değiştirdiğini ayrıntılı olarak raporlaması gereğinde geri aldırabilmesi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...