Jump to content

Knight Premiuma Verilen Paralar Nereye Gidiyor Bi Düşünün?


0sk1

Recommended Posts

Arkadaşlar İngilterenin The Sun gazetesine yazılar yazan Michael Gray adlı bir köşe yazarı bir yazısında Knight OnLinenin kuruluş amacını açıklamış ama k2network yayınlatmamış ve k2networkun isteğiyle Michael Gray The Sun gazetesininden atılmıştır..

İşte o hikaye..

Knight OnLine..Dünyada yeni bir fırtına..Doğu Asya,Avrupa ve Amerikayı etkisi almış durumunda..Yaklaşık 10 milyon oyuncu bir ırk seçip karşı ırkla mücadale halinde..K2Network şirketi gerçekten iyi bir kazanç sağlamış durumunda..Niye mi?Oyuna rahatça girebilmek ve birtakım olanaklardan faydalanmak için Premium ve Knight Cash denilen paket alınıyor..Oyun her ne kadar free2play bir oyun olsa da yeni gelen yüklemelerle artık Premiumsuz oyuncuların oynaması zorlaşıyor.. Knight OnLine oynayanlar..Hiç düşündünüz mü?Harcadıınız paralar nereye gidiyor?Premium servisinin 3 paketi var..Bronze,Silver Ve Gold Premium..Bronze Premium 8.95 dolar,Silver Premium 19.95 dolar,Gold Premium 24.95 dolar..İşte basit bir hesaplama:K2Network Firması Oyunda 6.4 milyon Premiumlu oyuncu olduunu söylüyor..En ucuzundan 6.4 milyon oyuncuda Bronze premium olsa Aylık ortalama 57.280.000 milyon dolar..Yıllık Ortalama 687.260.000 dolar..Oyunun 3 yıldır olduğunu varsayarsak elde edilen kazanç 3 milyar dolara yakın bir para..Bu kadar para nereye gidiyor..

Knight OnLine Kurucusu firma K2Network Masonlardan oluşan bir kurum..Masonlar İsraille İşbirlikçilik yapıyorlar..Yani verdiğiniz Premium amaçlı paralar başka bir ülkenin masum insalarını öldürmek için harcanıyor..Daha da ilginci,Knight OnLine kurulurken asıl amaç,bu oyundaki iyi oyuncularla gizli görüşerek onlara askeri eğitim vermekti!!Böylece bu oyuncuların stratejik planlarıyla olabilecek bir savaşta saldırı ve savunma amaçlı plan yapılacakti!!Ama Knight OnLine oyunu popülerleşince bu keriz(!) oyunculardan para kazanarak bu paraları masum insanlari öldürmek için kullanmakda hiç de kötü bir fikir değildi onlara göre..Knight Online oyuncuları uyanın artık!!!Sizin verdiğiniz parayla masumlar ölüyor..Buna dur demek sizin elinizde..

Michael Gray

Link to comment
Share on other sites

Bilinçsiz tüketiciler yine iş başında hiç oynamadım oynamamda ama zaten sebebide bu değil bağımlılık yaratan şeylerden hep uzak durmaya çalışmışımdır keyfini almadıktan sonrada uzak durmaya devam edeceğim :blush:

Link to comment
Share on other sites

artık knight gerçektende kendini zorluyor..

mesela bu gün knight a MİLYONLARCA kişi birden yüklendiği için X-Trap Hatası Veriyor...

Bu Gün Ne Pre Liler Nede Normal Kullanıcılar Giremiyor....

Eğer Böyle Giderse Bence Knight In Ömrü Fazla Değil

Her SALI günü Yeni Patch geliyor yani her Salı yeni bir HATA!!

Link to comment
Share on other sites

oyun hakkındaki düşüncelerim bir kenarda dursun...

"Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir kimseyi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir nefsin yaşamasına sebep olursa, bütün insanları yaşatmış gibi olur" hükmünü yazdık (farz kıldık). Şüphesiz ki onlara peygamberlerimiz açık delillerle geldiler. Yine de bundan sonra onların birçoğu yeryüzünde aşırı gitmektedirler. (Maide Suresi 32. Ayet)

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Wow'a ne demeli? Bir tek knight mı? Knight Online bir kaç ülkede çok oynanıyor. Ama daha birçok mmorpg oyunu var.

Birde oyuna para vermek saçma değildir.

Müzik CD'si alırız para veririz. Sinemaya gideriz para veririz. Eğlenmek için biryerlere gideriz para veririz.

Peki online oyunlar eğlence değil mi? Niçin oyun olunca abartılıyor bu kadar?

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar sadece oyun cocacola olarak bakıyorsunuz ama Türkiye'de üretilen birçok Türk markasında mason imzaları bulunmakta. Gaza gelmeden önce iyi bir araştırma yapılmalı bence.

Link to comment
Share on other sites

kim yapar böyle bir araştırmayı ? bence arkadaşlar bu kadar güzel bir ortam varken hadi deneyelim

herkes araştırsın ama delillerle. ve herkes bulabildiğini koysun buraya. bizde tavrımızı koyalım .

Link to comment
Share on other sites

bu tip yazılara yani komplo teorilerine pek rağbet etmezdim hadi canım sende yok daha neler falan derdim ama

okudukça ve öğrendikçe niye rağbet etmediğimi öğrendim toplum olarak öyle yorulduk ve sindirildik ki uzun vadeli planlar yapmaktan vazgeçtik ve bu tipolaylar bize komplo teorisi olarak gelmeye başladı eminim ki bu olayda gerçeklik payı baya yüksektir düşünsenize yüzünü bile görmediğiniz insanlara 3 milyar dolar para kazandırıyosunuz napacaklar bu kadar parayı diye kimse eminim sormamıştır canımıza okuyorlar resmen

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...