Jump to content

Handy Backup Professional v6.2.2.2105


Akozdem!R

Recommended Posts

Handy Backup v5.7.0.1

handybackupub5.jpg

Verilerinizi yedeklemek için çeşitli dahili ve harici araçları destekler: (CD-RW/DVD, Flash Sürücüler, FTP sunuculara ve Sabit Disklere). Handy Backup, kişisel, iş ya da ağ için kullanılabilir.

Handy Backup; onarılamayacak kayıp ve zararlara karşı önemli verilerinizi otomatik olarak yedekleme yapıp, koruma altına alan bir veri yedekleme programıdır. Herhangi bir zamanda dosyalarınızı yedekleyip, yedeklemiş olduğunuz dosya/klasörleri geri yükleyebilen ve farklı konum arasında onları transfer yapabilen(senkronize/eşzamanlı) programdır.

Sisteminizde bulunan değerli verinin kopyasını yapmak için Handy Backup'ı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Microsoft Outlook dosyaları, Regedit (kayıt kütüğü), Favorites (sık kullanılanlar), ICQ ve sabit diskinizde bulunan dosya/klasörleri yedekleyebilirsiniz.

Güçlü dosya şifrelemesi ve çoklu-sıkıştırma gibi özellikleriyle değerli verilerinizi korur. Tüm yedekleme eylemlerini bir Log(günlük) dosyaya kaydeder.

Handy Backup, ayrıca esnek zamanlayıcı kurabilir. Verilerinizi 128 bit şifreleme yöntemiyle koruma altına alıp, ZIP sıkıştırmasını destekler.

Zamanlayıcı kurarak verilerinizi; Aylık, ayın belirli günleri, haftalık, haftanın günleri, günlük ya da özel seçim yaparak istediğiniz saatte seçtiğiniz verilerinizi yedekleme yapabilirsiniz.

Özellikleri:

# Handy Backup çeşitli medya depolama araçları için tasarlanmıştır.(CD, DVD, FTP, Yerel Ağ sürücüsü, ZIP, Disket sürücü, Sabit disk, USB)

# ZIP sıkıştırmayla yedeklemek

Hedef yere dosyaları kopyalayabilirsiniz. ZIP sıkıştırmasıyla veri boyutları düşürülür ve depolama alanından yer kazanılır.

# 128 bit şifreleme

128 bit şifreleme desteği sağlar. İnternet iletişiminizde yüksek düzeyde güvenli veriye gayri resmi erişim imkanı engelleyerek koruma sağlar.

# Esnek ve güçlü yedekleme zamanlayıcı

Yedekleme planı tanımlayıp, zamanlayıcı sayesinde otomatik olarak verileri hızlı bir şekilde yedekleme yapar. Zamanlayıcıyı ihtiyacınıza göre düzenleyebilirsiniz

# Esnek dosya/klasör seçme ölçütü

Sezgisel ve güçlü yapısıyla yedekleme görevlerini ayarlayabilirsiniz. Birçok dosya/klasör ekleyip, çıkartabilirsiniz

# RTF biçimde günlük dosya tutar. Tüm yedekleme etkinliğini mevcut RTF biçimde günlük dosyaya kaydeder.

# Sistem kaynakları tüketimi:

Handy Backup yedeklemeyi oluştururken en az sistem kaynağı tüketim planına sahiptir.

# CD-RW'ye yazdırmak için hız seçimi

Windows XP tarzında arayüz kullanımı

# Bir seferde birden fazla dosya/klasör yedekleyebilme durumu

# İki tarz yedekleme durumu: Tam yedekleme ve Artımlı yedekleme

Program hakkında kısa bilgi

# Full Backup (Tam Yedekleme): Program hedef klasöre tüm dosyaları kopyalar.

# Incremental Backup (Artımlı yedekleme): Program daha önce yedeklemiş olduğu dosyalarla değişen dosyaları, dosya tarihiyle, zamanıyla değişikliği kıyaslar.

Bu yedekleme türünün avantajları çok. Bu sayede daha az miktarda veriyi daha az zamanda gerekli yere yedekleyebilirsiniz.

# Restore(geri yükleme): Özgün verinizi kaza sonucu kaybettiyseniz ya da bozulduysa yedeklemiş olduğunuz veriyi eski konuma geri alabilirsiniz. İki tür geri almayı destekler: Tam geri alma ve artımlı geri alma

# Tam geri alma: Program her geri yükleme işleminde tüm dosyaları geri yükler.

# Artımlı geri alma: Program sadece önceki geri yüklemeden itibaren değiştirilmiş dosyaları geri yükler. Tarih, zaman ve son değişikliği kıyaslar.

# Senkronize(Eşzamanlılık)

Farklı konumlar arasında veriyi senkronize etmek bu işlem tipini kullanır. Ayrıca uzak FTP sunucudan veriyi senkronize edebilir.

# Handy Backup üç tip eşzamanlama imkanı tanır.

+İlk klasörden ikinciye kopyala: Program birinci klasörden dosya/klasörleri ikinciye kopyalar

+İkinci klasörden birinciye kopyala: Program ikinci klasörden dosya/klasörleri birinciye kopyalar

+Her iki klasörü yansıtma: Program her iki klasörün özdeş içeriklerini ayarlar

http://rapidshare.com/files/32374717/Handy.Backup.v5.7.0.1.WinALL.Cracked-NoPE.rar
veya
http://depositfiles.com/files/888788
veya
http://w13.easy-share.com/1106987.html
veya
http://www.megaupload.com/?d=6U594IN2
veya
http://www.icefile.net/index.php?page=main&id=a3b552056&name=Handy.Backup.v5.7.0.1.WinALL.Cracked-NoPE.rar[/CODE]

[color=#666666]Rar pass: www.2baksa.net[/color]

Link to comment
Share on other sites

Handy Backup v5.7.0.1

Easy-to-use and powerful backup program for Windows 9x/NT/2000/Me/XP. Can work with CD-R/W, FTP and local network. Flexible scheduler, strong file encryption and multi-choice zip compression on the fly. Free plugins for backup system registry, ICQ files, email databases.

Handy Backup™ is an easy-to-use yet powerful backup software for an automatic backup of your critical data. With Handy Backup 5.7 you can simply backup to DVD±R/RW, CD, Blu-ray, HD DVD, remote FTP server, Local Area Network, external Firewire or USB hard/flash drives.

Download:

Mirror:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Handy Backup v5.7.0.4

6c3idt3.jpg

Handy Backup™ is an easy-to-use yet powerful backup software for anautomatic backup of your critical data. With Handy Backup 5.7 you cansimply backup to DVD±R/RW, CD, Blu-ray, HD DVD, remote FTP server, Local Area Network, External Firewire or USB hard/flash drives.

Download:

Please register to see this content.

:mellow: Skyman-->Dikkat arama yapmadan konu açmayınız..

Link to comment
Share on other sites

6c3idt3.jpg

Handy Backup Server was specifically designed for corporatebackup and is aimed at small-sized and middle-sized organizations whichrequire an all-included backup solution for performing distributedbackup over a network.

Download:

Please register to see this content.
Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

Handy Backup Server v6 (Multilingual)

1_573.jpg

Handy Backup Server v6 (Multilingual) | 12.1 Mb

Handy Backup Server is a powerful network backup solution for Windows 2000/XP/2003/Vista. Centralized workstation backup and an ability of fast system recovery make it one of the best utilities for backup and recovery of the entire office network or a local server.

Features:

>> Centralized remote administration. All workstation backup tasks are managed by a central server and require no user intervention;

>> Automatic backup. Performs automatic backup, restoration and synchronization of multiple servers and workstations;

>> Database backup. Backing up of all ODBC databases on the central server, can backup MS >> Exchange, MS SQL and Lotus Notes on both server and workstations;

>> Hard disk backup. Supports creation of server image backup and image backup of workstations;

>> Backup storage media. Backup to CD/DVD, USB and FireWire drives, network backup to FTP, SFTP, LAN, online backup, etc;

>> Convenience of network backup. Workstation backup requires minimal system resources and runs without slowing remote computers.

>> Handy Backup Server is a professional utility for small business server backup. It allows backing up corporate data stored on both server and employees’ computers

http://rapidshare.com/files/89065681/Handy_Backup_V6_Server__Multilingual_.rar[/CODE]

[b]~~OR~~[/b]

[CODE]http://www.megaupload.com/?d=J6CNEY6P[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Handy Backup v6.0.8

8e86586c2877c046117254c7e26b753bb845b969.jpg

Program hakkında bilgiler:

Bilgisayarda oluşabilecek bazı sorunlar yüzünden data kaybı olmamaması için önemli dosyalarınızın yedeklerini almakta her zaman fayda vardır. Handy Backup, önemli verilerinizi otomatik olarak yedekleme yapıp, koruma altına alan data yedekleme yazılımıdır. Herhangi bir zamanda dosyalarınızı yedekleyip, yedeklemiş olduğunuz dosya/klasörleri geri yükleyebilen ve değişik konum arasında onları transfer yapabilen bir (senkronize/eşzamanlı) yazılımdır.

Verileri yedeklemek için çeşitli dahili ve harici araçları destekler: (CD-RW/DVD, Blu-ray DVD (yeni data depolama biçimi), Flash sürücüler,

FTP sunuculara ve sabit disklere). Handy Backup kişisel, iş ya da ağ için kullanılabilir.

Sisteminizde bulunan değerli verinin kopyasını yapmak için Handy Backupı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Microsoft Outlook dosyaları, Regedit (kayıt kütüğü), Favorites (sık kullanılanlar), ICQ ve sabit diskinizde bulunan dosya/klasörleri yedekleyebilirsiniz.

Güçlü dosya şifrelemesi ve çoklu-sıkıştırma gibi özellikleriyle değerli verilerinizi korur. Tüm yedekleme

eylemlerini bir Log (günlük) dosyaya kaydeder.

Verilerinizi 128 bit şifreleme yöntemiyle koruma altına

alıp, ZIP sıkıştırmasını destekler.

Handy Backup, ayrıca esnek zamanlayıcı kurabilir. Bu sayede verilerinizi aylık, ayın günleri, haftalık, haftanın günleri, günlük ya da özel seçim yaparak istediğiniz saatte yedekleme yapabilirsiniz.

Özellikleri:

Handy Backup çeşitli medya depolama araçları için tasarlanmıştır(CD, DVD, FTP, Blu-ray, Yerel Ağ sürücüsü, ZIP, Disket sürücü, Sabit disk, USB).

ZIP sıkıştırmayla yedeklenecek verinin boyutunu da düşürebilir bu sayede depolama alanından yer de kazanılır.

128 bit şifreleme desteği sağlar. İnternet iletişiminizde yüksek düzeyde güvenli veriye gayri resmi erişim imkanı engelleyerek koruma sağlar.

Esnek ve güçlü yedekleme zamanlayıcı. Yedekleme planı tanımlayıp, zamanlayıcı sayesinde otomatik olarak verileri hızlı bir şekilde yedekleme yapar. Zamanlayıcıyı ihtiyacınıza göre düzenleyebilirsiniz

Esnek dosya/klasör seçme ölçütü.

Sezgisel ve güçlü yapısıyla yedekleme görevlerini ayarlayabilirsiniz. Birçok dosya/klasör ekleyip, çıkartabilirsiniz

RTF biçimde günlük dosya tutar. Tüm yedekleme etkinliğini mevcut RTF biçimde günlük dosyaya kaydeder.

Sistem kaynakları tüketimi.

Handy Backup yedeklemeyi oluştururken en az sistem kaynağı tüketim planına sahiptir.

CD-RWye yazdırmak için hız seçimi.

Windows XP tarzında arayüz kullanımı

Tek seferde birden çok dosya/klasör yedekleyebilir.

İki tarz yedekleme durumu: Tam yedekleme ve Artımlı yedekleme

yazılım hakkında kısa bilgi

Full Backup (Tam Yedekleme): yazılım hedef klasöre tüm dosyaları kopyalar.

Incremental Backup (Artımlı yedekleme): yazılım daha önce yedeklemiş olduğu dosyalarla değişen dosyaları, dosya tarihiyle, zamanıyla değişikliği kıyaslar.

Bu yedekleme türünün avantajları çok. Bu sayede daha az miktarda veriyi daha az zamanda gerekli yere yedekleyebilirsiniz.

Restore (geri yükleme): Özgün verinizi kaza sonucu kaybettiyseniz ya da bozulduysa yedeklemiş olduğunuz veriyi eski konuma geri alabilirsiniz. İki türlü geri almayı destekler: Tam geri alma ve artımlı geri alma

Tam geri alma: yazılım her geri yükleme işleminde tüm dosyaları geri yükler.

Artımlı geri alma: yazılım sadece önceki geri yüklemeden itibaren değiştirilmiş dosyaları geri yükler. Tarih, zaman ve son değişikliği kıyaslar.

Senkronize(Eşzamanlılık)

Farklı konumlar arasında veriyi senkronize etmek bu işlem tipini kullanır. Ayrıca uzak FTP sunucudan veriyi senkronize edebilir.

Handy Backup üç tip eşzamanlama imkanı tanır.

İlk klasörden ikinciye kopyala: yazılım birinci klasörden dosya/klasörleri ikinciye kopyalar.

İkinci klasörden birinciye kopyala: yazılım ikinci klasörden dosya/klasörleri birinciye kopyalar.

Her iki klasörü yansıtma: yazılım her iki klasörün özdeş içeriklerini ayarlar.

Yazılımın Türkçe yamasını indirmek için tıklayınız.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:11.9 mb tır.

İndirme adresi:

veya

veya

Please register to see this content.

Rar şifresi:

www.2baksa.net

İmleçle üzerinden geçip belirginleştirip kopyalayınız

Link to comment
Share on other sites

Handy Backup v6.0.8

Simple backup program for home and small office. Contains full set of features for making MS Outlook/Outlook Express backup, Windows registry backup, ICQ backup, safeguarding Favorites and My Documents folder, e-mail box content, photos, images and music..

Download

http://www.handybackup.net/downloads/handybackup_setup.msi[/CODE]

Addon / Info

[CODE]http://www.midload.com/en/file/27957/Novosoft-Handy-Backup-v6-0-8-Cracked-ARN-zip.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Handy Backup Pro v6.1.0.1698

716jdy4ae8kutvdde1c.png

Verilerinizi yedeklemek için çeşitli dahili ve harici araçları destekler: (CD-RW/DVD, Flash Sürücüler,

FTP sunuculara ve Sabit Disklere). Handy Backup, kişisel, iş ya da ağ için kullanılabilir.

Handy Backup; onarılamayacak kayıp ve zararlara karşı önemli verilerinizi otomatik olarak yedekleme yapıp, koruma altına alan veri yedekleme programıdır. Herhangi bir zamanda dosyalarınızı yedekleyip, yedeklemiş olduğunuz dosya/klasörleri geri yükleyebilen ve farklı konum arasında onları transfer yapabilen(senkronize/eşzamanlı) programdır.

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/140542253/Handy.Backup.Professional.6.1.0.1698.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Handy Backup Server 6.2.0.1843

52leykp.jpg

Tanıtım:

Handy Backup programı risk altındaki verilerinizin otomatik olarak yedeğini alır. Yedekleme işlemi için FTP sunucusu veya CD yazıcı birimini kullanır. Aynı zamanda program; dosya şifreleme, sıkıştırma gibi kullanışlı özelliklere de sahip. Patch mevcut.

Download:

http://rapidshare.com/files/157838372/handbaclpo.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Handy Backup Professional v6.2.2.2105

716jdy4ae8kutvdde1c.png

Program hakkında bilgiler:

Verilerinizi yedeklemek için çeşitli dahili ve harici araçları destekler: (CD-RW/DVD, Flash Sürücüler,

FTP sunuculara ve Sabit Disklere). Handy Backup, kişisel, iş ya da ağ için kullanılabilir.

Handy Backup; onarılamayacak kayıp ve zararlara karşı önemli verilerinizi otomatik olarak yedekleme yapıp, koruma altına alan veri yedekleme programıdır. Herhangi bir zamanda dosyalarınızı yedekleyip, yedeklemiş olduğunuz dosya/klasörleri geri yükleyebilen ve farklı konum arasında onları transfer yapabilen(senkronize/eşzamanlı) programdır.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:13 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • Moderator

[center][img]http://img263.imageshack.us/img263/4134/20101108141113.jpg[/img]
[color="#000000"][u] [size="4"][b]Handy Backup v6.8.2.7170 | 16.02[/b][/size][/u][/color]


[img]http://imgur.com/5EhsN.gif[/img]

[code]http://www.mediafire.com/?rco90gtuyqlx6c6[/code]

[img]http://imgur.com/DyVML.gif[/img]
[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...