Jump to content

Tepenin Gözleri - The Hills Have Eyes (2006)


Recommended Posts

Tepenin Gözleri - The Hills Have Eyes 2006 ( BRRip XviD ) Türkçe Dublaj

 

XYdOg5.jpg

 

İmdb Puanı: 6,4
 
 
Tür: Korku, Gerilim
 
Vizyon Tarihi: 12 Mayıs 2006 
 
Ailecek çıkmak üzere planlanan bir tatil yolculuğu temelde Bob ile Ethel adındaki çiftin fikridir. Onlar esasında evlilik yıldönümlerini kutlarken tüm ailenin de yanlarında olmasını istemişlerdir. Kaliforniya’ya doğru yola çıktıklarında, karavanda kızları Lynn ile Brenda, oğulları Bobby ve damat Doug ve elbette ufaklık torunları ile beraberdirler. Ancak şartlar Bob ile Ethel’in hayal ettiği gibi değildir. Lynn, bebeği için endişe duyarken diğerleri arkadaşlarından ayrı kalmanın keyifsizliğini sürerler. Bütün bunlar bir yanda, aile kendini bir anda ıssız bir çölde mahsur kalmış bulur. Bölge Amerikan hükümetinin vaktiyle yasadışı nükleer araştırma yaptığı yerdir. Kan isteyen mutantlar ev sahipliği yapmaktadır. 1977 Wes Craven yapımı filmin yeni versiyonu Alexander Aja’nın yorumu ile perdeye geliyor bu kez.
 
[spoiler]
2QjG3E.jpg

lzEnGg.jpg

ozEB4R.jpg

b4yNdj.jpg

voZMvr.png

9pGkBo.jpg

aBXkZ7.jpg
 
[/spoiler]
http://uptobox.com/z4v2zj8bhk9a
http://fileinz.com/dbttfevbz8qn.html

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Tepenin Gozleri 1 – 2 – The Hills Have Eyes 1 – 2 – TR/ENG – 1080p

 

6666.jpg

 

Her şey klasik bir aile tatili ile başladı… Cleveland’ly bir polis dedektifi olan “Big Bob” Carter (Ted Levine) ve sevgili eşi Ethel’in (Oscar Ödülü adayı Kathleen Quinlan) evlilik yıldönümleridir. Ve kutlamak için tüm aile birlikte California’ya gitmeye karar verirler. Böylece tüm aile uzun yolculuğun tadını çıkaracak ve birlikte olacaktır. Fakat hiç kimse bu toplu yolculuktan çok da fazla hoşnut değildir… Büyük kızları Lynn (Vinessa Shaw) yeni doğmuş bebeği için bu uzun yolculuktan dolayı endişe duymaktadır. Kocasy Doug (Aaron Stanford) ise sevgili kayınpederi ile arasındaki anlaşmazlıklardan hoşnut değildir. Küçük kızları Brenda (Emilie De Davin) arkadaşlarını bir aile gezisi için geride bırakmış olmaktan mutsuzdur. Bobby (Dan Byrd) ise ailenin iki Alman Kurdu köpeği ile herşeyden daha çok ilgilidir… Hep birlikte bir karavan ile batıya yönelen bu kalabalık aile onları nelerin beklediğinden habersizdir.
 
Big Bob planladığı bu aile gezisini gerçekleştirmekten hoşnutken, başlarına gelen beklenmedik bir kaza ile kendilerini ıssız, sessiz ve medeni dünyadan uzak bir çölün ortasında, kavurucu güneşin altında yalnız bulurlar… Fakat kısa bir süre sonra aslında zannettikleri kadar yalnız olmadıklarını anlayacaklardır. Bulundakları çöl bir zamanlar Amerikan Hükümeti’nin var olan madenleri ve çalışanları hiçe sayarak nükleer denemeler yaptığı boş arazinin tam ortasıdır. Bu nükleer denemelerden hayatta kalanlar ise herkesin terk ettiği, kana susamış, aç mutantlardır. Vahşetin en derinine düşen Carter ailesi hayatta kalabilmek için birbirlerine sıkı sıkıya sarılmalılardır… Fakat gerçekte ise şanslı olan ilk ölendir.
 
[spoiler]TheHillsHaveEyes120061080pDUALBluRayx264[/spoiler]
 
Carter ailesi ile başlayan kabus onlarla bitmedi?
Rutin görevleri arasında NewMexico sınırındaki bilim adamlarına ekipman taşımak olan bir grup asker kampa vardıklarında herkesin ortadan kaybolduğunu fark ederşer. Atomik araştırmalar yapan ekipten yalnızca yardım isteyen bir sinyal kalmıştır. Takım dağdan gelen sinyali araştırmaya karar verir. Eğer gerçekten yardıma ihtiyacı olan biri varsa belki de bu ıssız tepeler arasında yalnız calışan bilim adamlarıdır? Carter ailesinin başına gelenlerden bir haber bu ıssız ve lanetli tepelerde araştırmaya girişirler. Ve onları da diğerlerini bekleyen yamyam mutantlar beklemektedir. Bu kez kötülerin gücü çok daha fazla ve soylarını devam ettirebilmek için çok daha akılcı ve saldırganlardır.
 
 
[spoiler]TheHillsHaveEyes220071080pDUALBluRayx264[/spoiler]
http://turbobit.net/ss3cd5vutwok/The.Hills.Have.Eyes.2.2007.1080p.DUAL.BluRay.x264.mkv.html
http://turbobit.net/go8v8smkby24/The.Hills.Have.Eyes.1.2006.1080p.DUAL.BluRay.x264.mkv.html
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...